Semesterryggsäck för hund 31x24x38 cm, grå/blå i korthet:


hundens frontbärare väska 31x24x38cm, grå/blå - perfekt för promenader och utflykter

hundens frontbärare på väskesemester är ett utmärkt val för promenader och utflykter med din favoritfyra -geglade vän. Den har oändligt justerbart, ergonomiskt arrangerade och vadderade axelband och ett midjebälte för en optimal plats och stöd. Oavsett vart du går är ditt husdjur säkert och bekvämt.

Den främre bärväskan är tillverkad av hållbar och tvättbar Oxford -vävnad, vilket gör den hållbar och lätt att ta hand om. Den avtagbara golvmattan gjord av mjuk plysch erbjuder ytterligare komfort för ditt husdjur och kan tvättas vid 30 ° C . En förstärkt rygg säkerställer en hög komfort medan du och ditt husdjur är på väg.

nätverksinsatser säkerställer optimal luftcirkulation som håller ditt husdjur svalt och bekvämt, medan en justerbar kortlinje säkerställer säkerheten. Den extra väskan erbjuder tillräckliga lagringsalternativ för godis, leksaker eller andra väsentligheter. Öppningen på toppen är justerbar med en tunnelprocession och gör det lättare att komma in och ut ur ditt husdjur.

Översikt:

  • Oändligt justerbar, ergonomiskt arrangerade och vadderade axelremmar
  • Tillverkad av hållbar och tvättbar Oxford -vävnad
  • Avtagbar golvmatta gjord av mjuk plysch, tvättbar vid 30 ° C
  • Förstärkt tillbaka för hög bärande komfort
  • Nätverksinsatser för optimal luftcirkulation
  • inkl. Justerbar kortlinje och ytterligare väska för stuvningsalternativ

Tekniska data:

  • Material: Oxford -vävnad, mjuk plysch
  • Dimensioner: 31x24x38 cm
  • Vård: Referens vid 30 ° C Tvättbar

leveransomfång:

1x hundfront bärväska semester 31x24x38cm, grå/blå

faq

Vilken funktion uppfyller hundens frontbärare påsar?
Hundens frontbärare väska erbjuder ett säkert och bekvämt sätt att bära ditt husdjur på promenader eller utflykter.

Hur bryr jag mig om semestern i hundens frontbärare?
Bärväskan är tillverkad av tvättbar Oxford -vävnad och den avtagbara golvmattan kan tvättas vid 30 ° C. Så väskan förblir ren och hygienisk.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.