CIT FlyCage lockbete för flugor 750 g i korthet:


CIT Flying Remedy Flycage 750g - Biologisk och effektiv flygkontroll

CIT -flygande botemedel Flycage 750g representerar ett effektivt, biologiskt sätt att bekämpa fluga. Oavsett om det är i stabilt, i jordbruk, i trädgården eller i camping - denna attraherande fälla bidrar till detta, närvaron närvaron närvaron närvaron för att minska avsevärt från flugor.

Detta flammande block är ett effektivt naturligt attraherande som var speciellt utvecklat för användning i flugafällor. Det erbjuder en effektiv och giftig fluereduktion , idealisk för en miljömedveten användning. Dessutom imponerar det med sin långa tid på upp till tre månader, vilket gör det till en hållbar lösning för långsiktiga krav.

Applicering av flygblockagenten lärs lätt och snabbt. Detta gör det särskilt lämpligt för människor som arbetar inom jordbruk eller i flygande områden och behöver en effektiv, giftig och långvarig metod för flygning.

Översikt:

  • Effektiv naturlig attraktion för fluga fällor
  • Effektiv giftig fluereduktion
  • Lång effektivitet på upp till 3 månader
  • Enkel applikation

Tekniska data:

  • Vikt: 750g
  • Effektperiod: upp till 3 månader

leveransomfång:

1x CIT Fly Blocking Agent Flycage 750g

faq

Hur länge har CIT -flygblocket en effekt?
Flygblocket har en effektperiod på upp till tre månader.

Hur används CIT Flying Block Flycage 750g?
Flyblocket är enkelt att använda och kan användas i alla slags fluga fällor.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Ny
FlyCage6 flugfälla med lockmedel
cit flugfälla FlyCage6 Extremt effektiv och stor flugfälla för betesmarker, trädgårdar, campingplatser etc. fylld med den speciella FlyCage-attraherande blandningen, upp till 90 % av flugorna från det omgivande området fångas Med det ursprungliga FlyCage-attraktionsmedlet fungerar fällan i upp till 3 månader Återanvändbar efter påfyllning med lockmedel endast för utomhusbruk, perfekt från april till oktober För bästa fångstframgång, använd endast original FlyCage flugattraktion Kapacitet: 6 l vatten och 750 g FlyCage flugattraktion Information om flugattraherande medel: Använd endast utomhus Blandningsförhållande: flugattraherande FlyCage med vatten i förhållandet 1:8 Använd biocidprodukter försiktigt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning! Leverans omfattning: FlyCage 6 inkl 6 rutnätinlägg 750 g lockmedel

523,67 kr*
CIT flugfälla FlyCage3 med lockmedel
Mekanisk flugbekämpning med naturliga lockmedelsfällor enkel och effektiv inkl. Attraktionsmedel för en yta på upp till 100 m² effektiv i 4 - 6 veckor beroende på väder, innehåll med döda flugor kan slängas med organiskt avfall återanvändbar efter påfyllning med lockmedel

93,00 kr*
CIT FlyCage lockbete för flugor 25 g (4 st)
CIT Fly Blocking Agent Flycage 25G (4 stycken) - Biologisk flygkontroll CIT FLYING REMEDY Flycage 25G är ett effektivt och biologiskt sätt att bekämpa fluga. Oavsett om det är i stallen, i jordbruket, i trädgården eller i camping - kan användningen av detta attraherande baserade fluesfall hjälpa till att drastiskt minska närvaron av irriterande flugor. Det flygande blocket är en effektiv naturlig attraktion för användning i flugafällor. Det erbjuder en effektiv och giftig fluereduktion , som är idealisk för miljömedvetna användare. Dessutom kännetecknas det av en lång tid på upp till tre månader, vilket gör det till en hållbar och långsiktig lösning. Tillämpningen av flygblockmedlet är mycket enkelt och kan utföras av alla. Det är särskilt lämpligt för människor som arbetar inom jordbruk eller i flygande områden och letar efter en effektiv, giftfri och hållbar metod för flygning. Översikt: Effektiv naturlig attraktion för fluga fällor Effektiv giftig fluereduktion Lång effektivitet på upp till 3 månader Enkel applikation Tekniska data: Vikt: 25g Nummer: 4 stycken Effektperiod: upp till 3 månader leveransomfång: 1x Cit Fly Block Agent Flycage 25g (4 stycken) faq Hur länge har CIT -flygblockering en flycage 25g? Flygblocket har en effektperiod på upp till tre månader. Hur används CIT Flying Block Flycage 25G? Flyblocket är lätt att använda och kan användas i alla fluga fällor.

151,20 kr*