BUSSE vadstövlar SOFT CRYSTAL-JR C_XS svart/kristallsilver i korthet:


busse wadenchaps soft crystal -jr - perfektion möter elegans för unga ridstjärnor

busse wadenchaps soft crystal-jr är elastiska och anatomiskt skräddarsydda korta chaps, som var speciellt utvecklade för unga ryttare. De säkerställer inte bara optimal komfort och en perfekt passform, utan lägger också till en touch av glans och elegans, tack vare en sido dressyrbåge som är dekorerad med glittrande strass.

Utanför är kalvchaparna gjorda av slitstarkt läder -utseende syntetiskt läder, vilket säkerställer perfekt passform och optimal stretchkapacitet. Interiören består av läder med fullt grepp, vilket säkerställer optimal kontakt med pferdeleib och naturligt ansvar på sadelarken. En hårt bärande YKK® Vislon Zipper fungerar som stängningen, som öppnas från botten till topp och är elastisk på båda sidor.

busse wadenchaps soft crystal-jr är särskilt lämpliga för unga ryttare som uppskattar både funktionalitet och stil. De är utrustade med en läderstång med bår och tryckknapp för att fixa dragkedjan och en kilinsats framtill för att täcka jodens häll vriststövlar och sub -padding av sporband.

tillverkad av hårt slitande och lättvårdsmaterial, de erbjuder optimal slitskomfort och är också utrustade med ett elastiskt fotsteg med lädersåsar längst ner.

Översikt:

  • Elastiska och anatomiskt skräddarsydda chaps på nära kontakt
  • Sidan dressyrbåge med strass för visuellt långt ben
  • Utomhusområdet gjord av hållbart syntetiskt läder, inredning av bortskämt läder
  • Hårt bärande YKK®-vislon-blixtlås, elastisk integrerad på båda sidor
  • Läderstång med bår och tryckknapp för att fixa dragkedjan
  • kilinsats framtill för att täcka jodens fotled, sub -padding av sporband
  • Elastisk fotsteg med lädersparare nedan

Tekniska data:

  • Material utomhusområdet: Hållbart syntetiskt läder
  • Materialinredning: Full -scorched läder
  • Stängning: YKK®-Vislon Zipper, Elastic införlivad på båda sidor

leveransomfång:

1 par bussar wadenchaps mjuk kristall-jr

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder bussarna wadenchaps soft crystal-jr?
Busse wadepats mjuk kristall-jr är elastiska och anatomiskt skräddarsydda nära kontakt-kort med en sido klänning båge strass Stenar är dekorerade. De är gjorda av hållbart syntetiskt läder i utomhusområdet och inuti interiören. Du har en YKK® Vislon Zipper.

för vem är bussen wadepats mjuka kristall-jr särskilt lämpliga?
bussarna wadenchaps mjuka kristall-jr är idealiska för unga, stilmedvetna ryttare som uppskattar både funktionalitet och estetik. De är lämpliga för vardagsbruk såväl som för speciella tillfällen eller tävlingar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.