BUSSE kalvstövlar SOFT-PRO-JR C_XS svart i korthet:


busse wadenchaps soft-pro-jr-anatomical passform för unga proffs

busse wadenchaps soft-pro-jr är elastiska och anatomiskt skräddarsydda korta chaps, som var speciellt utvecklade för unga professionella ryttare. De erbjuder optimal komfort och en perfekt passform, samtidigt som det stöder utseendet på ett långt ben genom en sido dressyrbåge.

Kalvchaparna är gjorda av hållbara läderoptik utomhus och erbjuder en hög sträckningskapacitet för perfekt passform. Hela interiören består av fullt grabbing läder, vilket säkerställer optimal kontakt med pferdeleib och naturligt ansvar på sadelarken. En hårt bärande YKK®-vislon-dragkedja fungerar som stängningen, som öppnas från botten till topp och är elastisk på ena sidan.

busse wadenchaps soft-pro-jr är särskilt lämpliga för ungdomar som värderar komfort, noggrannhet och estetik. De är utrustade med en läderstång med bår och tryckknapp för att fixa dragkedjan och en kilinsats framtill för att täcka jodens häll vriststövlar och sub -padding av sporband.

tillverkat av hållbart och hållbart material, säkerställer optimal bärande komfort och är utrustade med ett elastiskt fotsteg med lädersåsar i botten.

Översikt:

  • Elastiska och anatomiskt skräddarsydda chaps på nära kontakt
  • Sidan dressyrbåge för optiskt långben
  • Utomhusområdet gjord av hållbart syntetiskt läder, hela inredningen av bortskämda läder
  • Hårt bärande YKK®-vislon-blixtlås, ensidig elastisk införlivad
  • Läderstång med bår och tryckknapp för att fixa dragkedjan
  • kilinsats framtill för att täcka jodens fotled, sub -padding av sporband
  • Elastisk fotsteg med lädersparare nedan

Tekniska data:

  • Material utomhusområdet: Hållbart syntetiskt läder
  • Materialinredning: Full -scorched läder
  • Stängning: YKK®-Vislon Zipper, ensidig elastisk införlivad

leveransomfång:

1 par bussar wadenchaps soft-pro-jr

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder bussarna wadenchaps soft-pro-jr?
Bussarna wadenchaps soft-pro-jr är elastiska och anatomiskt skräddarsydda nära kontakt-kort med en sidodressage båge. De är gjorda av hållbart syntetiskt läder och hela interiören gjord av glittrande läder utomhus. De har en ensidig elastisk YKK® Vislon Zipper.

för vem är bussarna wadenchaps soft-pro-jr särskilt lämpliga?
bussarna wadenchaps soft-pro-jr är idealiska för unga yrkesverksamma som värderar komfort, passform och estetikplats. De är lämpliga för vardagsbruk och tävlingar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.