Mapp för hästpass BUSSE RIO 28,5x20,5x3 grå/grå i korthet:


Busse Equid Pass -mappen Rio - Praktisk och säker lagring för dina hästpapper

Busse Equid Pass -mappen Rio tjänar till att lagra praktisk lagring och ta hand om Equidas och liknande dokument. Deras huvudfunktion är att hålla sina viktiga hästdokument ordentligt och hålla dem lättillgängliga medan de är skyddade från skador samtidigt.

Equid Pass -mappen erbjuder ett antal speciella egenskaper och fördelar. Den har två infogningsfack som är idealiska för lagring av visitkort och fyra transparenta fall som erbjuder gott om utrymme för Equid Passes och andra liknande dokument. Denna väl genomförda ämneslayout säkerställer en hög nivå av tydlighet och underlättar tillgången till dokumenten.

Busse Equid Pass -mappen Rio kan stängas med en dragkedja som säkerställer att inga dokument går förlorade och att de är skyddade från stabilisator och andra skadliga påverkningar.

Mappen är tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial, som är både robust och lätt att rengöra.

Översikt:

  • Praktisk mapp för att lagra och ta Equidas och liknande dokument
  • Två infogningsfack för visitkort, fyra transparenta omslag för Equiden -pass etc.
  • Säkert att stänga med blixtlås
  • Tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial

Tekniska data:

  • Material: stabilt, enkelt polyestermaterial
  • Stängning: blixtlås
  • Antal ämnen: 6 (2 infoga fläktar, 4 transparenta skal)

leveransomfång:

1x Busse Equid Pass -mappen Rio

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder Busse Equid Pass -mappen Rio?
Busse Equid Pass -mappen Rio är en praktisk mapp med två infogningsfack och fyra transparenta omslag för lagring av jämlikheter och liknande liknande dokument. Det är säkert att stänga med en blixtlås och tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial.

för vem är Busse Equid Pass -mappen Rio särskilt lämplig?
Busse Equid Pass -mappen Rio är idealisk för hästägare och ryttare som behöver en säker och tydlig lagringslösning för din häst dokument.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.