BUSSE Jodhpur ankelstövel STABLE ROCK 37 brun i korthet:


busse jodhpur ankel stövel stabila berg-robust ankelstövlar i outback-stilen

busse Jodhpur Boot Stable Rock är en robust chelsea-bagage, tillverkad av oljat nubucle-läder i det snygga "outback-stil". Med sina två dragdagar är det inte bara ett fashionabelt tillskott till alla byxor, utan också en praktisk all -rounder för vardagliga stabila livet.

Denna ankelstövel erbjuder speciella fördelar och egenskaper. Det är särskilt bekvämt, även med en lång bärtid - perfekt i vardagen och under det stabila arbetet året runt. De ömsesidiga elastiska insatserna i ankelområdet säkerställer en optimal passform och rörelsefrihet.

busse Jodhpur Boot Boot Stable Rock består av oljat nubu-läder och har ett foder tillverkat av andningsbara, snabbt torkande, hårt bärande polyester. Detta lovar livslängd och ett trevligt fotklimat.

En annan höjdpunkt i denna ankelstövel är den avtagbara, förformade inre sulan, som är extra chock -dämpning och reducerande tryck. Detta säkerställer maximal komfort hela dagen. Gummiprofilen med solid, stötdämpande stycke säkerställer säkert håll på olika underlag.

Översikt:

  • Robusta Chelsea -stövlar av oljat nubucle läder
  • Bekväm även med en lång bärtid
  • Elastiska insatser på båda sidor i ankelområdet
  • andningsbar, snabbt torkande foder
  • Avtagbar, förformad inre sula
  • gummiprofilsula med solid, stötdämpande stycke

Tekniska data:

  • Ober Material: Oljad nubukleder
  • Foder: andningsbar, snabbtorkande polyester
  • Sole: gummiprofilsula
  • Inre sula: avtagbar, förformad

leveransomfång:

1x bussar jodhpur ankel stövel stabil rock

faq

Vilka speciella egenskaper erbjuder bussarna Jodhpur -stövlar stabila rock?
Busse Jodhpur Boots stabila rockresultat med sin robusthet och bekvämlighet. Den har en outbackstil, består av oljat nubucelläder, erbjuder elastiska skär på båda sidor, ett andningsbart foder, en avtagbar inre sula och en gummiprofilsula.

för vem är busse jodhpur ankel stövel stabil sten särskilt lämplig?
Denna ankelstövel är det perfekta valet för människor som har en robust och bekväm fotled för daglig användning i ladan eller på sökningen efter ridning. Det erbjuder långvarig komfort och är därför särskilt lämplig för människor som tillbringar mycket tid på fötterna.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.