BUSSE Jodhpur ankelstövel DAILY 36 brun i korthet:


busse jodhpur ankelstövlar dagligen - modernitet och lätthet i en

busse Jodhpur Boot Boot Daily är en extra ljus och modern tågvrist, som är både elegant och funktionell. Det är det perfekta valet för alla som värderar kvalitet, komfort och modern design.

Ankelstöveln har anmärkningsvärda egenskaper och fördelar. Det imponerar med sitt eleganta hålmönster i brogue design och är gjord av den finaste europeiska kohuden. De bilaterala elastiska insatserna i ankelområdet säkerställer en optimal passform.

busse jodhpur ankelstövlar dagligen kännetecknas av dess snabbt torkande nyloning och deras särskilt lätta, flexibla och dämpande eva -sula, vilket gör dem särskilt bekväma för daglig användning.

En annan enastående egenskap hos denna ankelstövel är den avtagbara, förformade inre sulan. Det erbjuder ytterligare komfort och gör denna fotled till en oumbärlig del av varje ridutrustning.

Översikt:

  • Extra ljus och moderna tågfotstövlar
  • Elegant hålmönster i brogue design
  • Ober -material tillverkat av den finaste europeiska kohuden
  • Elastiska insatser på båda sidor i ankelområdet
  • Snabbtorkning av nylonlinje
  • Särskilt lätt, flexibel och dämpande EVA -sula
  • Avtagbar, förformad inre sula

Tekniska data:

  • Material: Finaste europeiska cowhide
  • Foder: Snabbtorkning av nylon
  • Sole: Lätt, flexibel och dämpning Eva
  • Inre sula: avtagbar, förformad

leveransomfång:

1x bussar jodhpur ankelbagel dagligen

faq

Vilka speciella egenskaper erbjuder bussarna jodhpur -stövlar dagligen?
Bussarna Jodhpur -stövlar dagligen är en extra ljus och modern tågens fotled. Den har ett elegant hålmönster i brogue design, en övre av den finaste europeiska kohuden, på båda sidor elastiska insatser i ankelområdet, en snabbt torkande nylonlinje, en särskilt lätt, flexibel och dämpande eva-sula och en avtagbar, förformad, förformad inre sula.

för vem är bussarna jodhpur boot boot dagligen särskilt lämplig?
busse jodhpur -stövlar dagligen är särskilt lämplig för alla som inte kompromissar när det gäller stil, komfort i termer av ridkläder och vill gå i kvalitet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.