BUSSE Ridtights JUNE 34 navy i korthet:


busse reit -ethts juni - Athletic and Super Light

busse reit-ethts juni är atletiska ridning rakt ut ur superljusmaterial med dynamiskt tryck. De är idealiska för ryttare som värderar rörelsefrihet och lätta material.

Utformningen av strumpbyxorna är mycket modern och sportig med en perfekt placerad och smart dold zip -ficka i mitten av midjan. Ett asymmetriskt kontrastfärgat silikonpunkttryck fungerar som en ögonfångare och ger en dynamisk touch. En logotyp för silikontryck på baksidan av midjan avrundar designen.

Busse REIT-ethts juni kommer i en klassisk passform med normal/medelstor, bred, elastisk midjeband och elastisk benstängning. De är gjorda av extra ljus, mycket elastiskt funktionellt material som möjliggör maximal rörelsefrihet. Tights har ett glidande grepp om silikonprofil och består av 76% nylon och 24% Elasthan. De är tvättbara maskiner vid 30 ° C.

Översikt:

  • Athletic ridlampor gjorda av superljusmaterial
  • Modern, sportig design med dynamiskt tryck
  • Praktisk zip -ficka i mitten av den federala regeringen
  • Klassisk skär med normal/medelstor nivå
  • Icke-glidgrepp fullt lager gjord av silikonprofil
  • Material: 76% nylon, 24% Elasthan
  • Maskin tvättbar vid 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: 76% nylon, 24% Elasthan
  • Tvättinstruktioner: Maskin tvättbar vid 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar som rider ner juni

faq

Vilka speciella egenskaper REIT-ETTS JUNI?
Busse Reit-Ethts juni är atletisk ridning rakt ut från superlju, mycket elastiskt funktionellt material. De har en modern, sportig design med ett dynamiskt tryck, en blixtlås i mitten av midjan och ett glidande grepp av silikonprofil. De består av 76% nylon och 24% elastan och är tvättbara maskin vid 30 ° C.

för vem är bussarna REIT-GUTS JUNI särskilt lämpliga?
Bussarna Reit-ethts juni är perfekta för ryttare som uppskattar rörelse med hög frihet och ett lätt material. Ditt extra ljus, mycket elastiska funktionellt material möjliggör maximal rörelsefrihet, vilket gör det till ett idealiskt val för aktiv ryttare.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.