BUSSE Ridtights PASSION 34 grå i korthet:


busse reit -ethts passion - hochelastic och glamourl för ett sportigt utseende

busse reit-ethts passion rider direkt från mycket elastiskt funktionellt material som säkerställer ett sportigt glamoröst utseende. De är ett utmärkt val för ryttare som uppskattar både stil och prestanda.

Tights kännetecknas av glittrande sömmar och dekorativa sömmar på låren, som ger ett glamoröst utseende. De är utrustade med en smarttelefonpåse på sidan av höger lår och en liten blixtlås på baksidan av midjan. Med deras sportiga bodyform, den breda elastiska federationen och den elastiska benstängningen erbjuder tights en utmärkt passform och hög komfort.

Busse REIT-ETHTS Passion består av mycket elastiskt funktionellt material som erbjuder maximal rörelsefrihet. De är utrustade med ett glidande grepp av silikonprofil. Materialet består av 85% nylon och 15% Elasthan och är tvättbart på maskinen vid 30 ° C.

Översikt:

  • Ridning direkt från mycket elastiskt funktionellt material
  • glittrande sömmar och dekorativa sömmar på låren
  • Smarttelefonpåse och liten blixtlås
  • Sporty Body Shape Cut, Broad Elastic Federation, Elastic Ben End
  • Icke-glidgrepp fullt lager gjord av silikonprofil
  • Material: 85% nylon, 15% Elasthan
  • Maskin tvättbar vid 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: 85% nylon, 15% Elasthan
  • Tvättinstruktioner: Maskin tvättbar vid 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar reit-eithts passion

faq

Vilka speciella egenskaper erbjuder bussarna till REIT-ETHTS Passion? De har glittrande sömmar och dekorativa sömmar på låren, en smarttelefonficka och en liten blixtlås, en sportig bodyform, en bred elastisk federation och en elastisk benänd. De består av 85% nylon och 15% elastan och är tvättbara maskin vid 30 ° C.

för vem är bussarna som rider ner passionen särskilt lämplig?
Busse Reit-ethts-passionen är idealiska för ryttare som värderar stil och prestanda lika. Med dina glamorösa detaljer och dess mycket elastiska funktionella material är du det perfekta valet för stilmedvetna ryttare som vill ha maximal rörelsefrihet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.