BUSSE Ridtights AIRY 34 antracit i korthet:


busse reit -ethts airy - Super Light and Sporty för sommaren

busse reit-ethts airy är sportiga ridning direkt från superlätt funktionsmaterial med moderna nätinsatser som är perfekta för sommaren. De är ett utmärkt val för ryttare som förlitar sig på lätthet och andningsförmåga i varmt väder.

Tights har en subtil design med sportens sömmar, två smarttelefonpåsar på sidorna på låren och elastiska, luftpermeabla nätinsatser på utsidan längs benen. Med deras sportiga bodyform, den breda elastiska federationen och den elastiska benänden, erbjuder dessa tights en utmärkt passform och hög komfort.

busse reit-ethts airy består av extra ljus, mycket elastiskt funktionellt material som säkerställer maximal rörelsefrihet. De är utrustade med en glidgrepp-3/4-beslag gjord av silikonprofil. Materialet består av 76% nylon och 24% Elasthan och är tvättbart på maskinen vid 30 ° C.

Översikt:

  • Sportig ridning direkt från superlätt funktionellt material
  • Två smarttelefonpåsar och elastiska nätinsatser längs benen
  • Sporty Body Shape Cut, Broad Elastic Federation, Elastic Ben End
  • Extra ljus, mycket elastiskt funktionellt material för maximal rörelsefrihet
  • Icke-halkgrepp-3/4-trim gjord av silikonprofil
  • Material: 76% nylon, 24% Elasthan
  • Maskin tvättbar vid 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: 76% nylon, 24% Elasthan
  • Tvättinstruktioner: Maskin tvättbar vid 30 ° C

leveransomfång:

1x-bussar REIT-EITHTS AIRY

faq

Vilka specialegenskaper är bussen REIT-ethts luftiga?
Busse Reit-ethts Airy är sportiga ridning av rakt av superlju, mycket elastiskt funktionsmaterial. De har två smarttelefonpåsar, elastiska nätinsatser längs benen, en sportig kroppsform, en bred elastisk federation och en elastisk benänd. De består av 76% nylon och 24% elastan och är tvättbara maskin vid 30 ° C.

för vem är bussarna reit-etts luftiga särskilt lämpliga?
Busse reit-ethts airy är det perfekta valet för åkare som förlitar sig på lätthet och andningsaktivitet i varmt väder. Tack vare deras speciella egenskaper är de idealiska för utflykter för sommaren.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.