Lock för stall- och bygghink 12 L i korthet:


  • Skyddar innehållet från skadedjur
  • Robust design
  • Livsmedelssäker

Lock för stabil och konstruktionshink

Locket skyddar hinkens innehåll från skadedjur och lämpar sig för stall- och bygghinkar på 12 liter.

  • Mycket robust design
  • säkra livsmedel

Leveransens omfattning:

1x lock för att stabilisera och bygga hink 12 liter

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Ursprung: EU
Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Stabil hink och bygghink 12 L grön
Stabil hink / bygghink 12 liter grön Stallskopa/byggskopa är en särskilt robust skopa i olivgrön färg. Skopan är lätt att rengöra, kan staplas bra och är idealisk för stabilt arbete. En överblick: Mycket robust designLätt att rengöraFärg: Olivgrön Diameter: Topp (utan kant): 29 cm Topp (med kant): 33 cm Kapacitet: 12 liter

87,67 kr*
st.
Hinkhållare 31 cm
Hinkhållare 31 cm - utan golvhållare. Den robusta hinkhållaren är lämplig för stabila och konstruktionshinkar på 12 liter. Hinkhållare 31 cm i en överblick: GalvaniseradRuntDiameter ca: 31 cm Leveransens omfattning: 1x hinkhållare utan golvhållare för stabil och konstruktion hink 12 liter.

152,05 kr*
st.