BUSSE FEEDING BRAKE CLASSIC Shetty svart i korthet:


Busse Fressbremse Classic - Effektiv kontroll av matintaget för din häst

Busse Fressbremse Classic fungerar som ett munstycke för hästar för att minska matintaget, särskilt i betesmarken. Det är en effektiv lösning för att motverka överskott av foderintag och tillhörande hälsoproblem, såsom fetter och hov.

Denna matbroms är väl ventilerad och tillverkad av slitstark bältesrem, vilket innebär att det är både hållbart och bekvämt för din häst. Moset har ett gummifolv med ett matningshål på 2,5 cm i diameter, som erbjuder exakt rätt kompromiss mellan foderåtkomst och begränsning.

Busse Fressbremse Classic kommer med en femtidsstorlek justerbar belthalter och en struphuvud med en karabinerkrok, vilket möjliggör individuell justering. Dessutom är den utrustad med en ring för att fästa en guide stickning.

Översikt:

  • Mun med gummi golv och matningshål (Ø 2,5 cm)
  • Idealisk för fett, rådjur etc.
  • Väl ventilerad, gjord av slitstark bältesband
  • Fem -tidsstorlek justerbar Belthalter
  • larynx med karabinerkrok
  • Ring för att fästa en guide stickning

Tekniska data:

  • Material: Bältband, gummigolv
  • Fressloch Diameter: 2,5 cm

leveransomfång:

1x bussar Fressbremse Classic

faq

Vad är Busse Fressbremse Classic särskilt karakteriserad?
Busse Fressbremse Classic kännetecknas av ett munstycke med gummigolv och matningshål (Ø 2,5 cm) och är idealisk för att minska maten mat intag hos hästar. Den är gjord av slitstark bältesrem, har en justerbar belthalter med fem tidsstorlek och en struphuvud med en karabinkrok. Dessutom är den utrustad med en ring för att fästa en guide stickning.

för vem är Busse Fressbremse Classic särskilt lämpliga?
Busse Fressbremse Classic är särskilt lämplig för hästägare som minimerar hälsorelaterade risker som fett och hovhjortar genom att kontrollera foderen intag. Det är idealiskt för användning i betesmarken eller i andra utfodringssituationer där matintaget ska begränsas.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.