BUSSE hovstövlar GUARD II S svart i korthet:


BUSSE Hoof Bells Guard II - Lätt och hårdkläder hovklockor

bussar Hoof Bells Guard II är extra lätta, anatomiskt formade hovklockor, gjorda av syntetiskt gummi. De erbjuder ett omfattande skydd för din hästhovar och ökar komforten.

Dessa hovklockor är utrustade med en slät, enkel vårdyta, vilket också är mycket svårt. Ett ökat slagskydd i det bakre området förbättrar skyddet och ökar produktens livslängd.

bussar Hoof Bells Guard II är utrustade med ett effektivt rotationsstopp som håller klockorna i läge och förhindrar vridning. Den övre graden är väl bearbetad för att undvika skurar. Att ta och ta av är också snabbt och okomplicerat tack vare det dubbla kardborrfästet.

Översikt:

  • Extra ljus, anatomiskt formade hovklockor
  • Från syntetiskt gummi
  • Slät, enkel och hållbar yta
  • Förstärkt stegskydd i baksidan
  • Effektivt rotationsstopp
  • Dubbel kardborrfäste

Tekniska data:

  • Material: Syntetiskt gummi

leveransomfång:

1x Par bussar Hoof Bells Guard II

faq

Vad är bussar Hoof Bells Guard II särskilt karakteriserad?
Busse Hufdlocken Guard II är extra ljus, anatomiskt formad blandning av syntetiskt gummi. Du har en smidig, enkel vård och hårt kläder. Ett ökat slagskydd i det bakre området, en effektiv rotationsvridning och en dubbel kardborrfäste kompletterar profilen av hög kvalitet för dessa hovklockor.

för vem är bussar hovklockor skydd II särskilt lämpliga?
bussar hovklockor vakt II är idealiska för hästägare och vårdare som har en effektiv, bekväm och långhöjd hoof Skydd för sina hästar söker. På grund av deras ljus och anatomiska struktur är de särskilt lämpliga för långa avstånd och intensiv träning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.