BUSSE hovstövlar PRO-STUD S svart i korthet:


busse hoof klockor pro-stud-hög kvalitet hovskydd med individuell justering

busse hufblocken pro-student är högkvalitativa, förstärkta hovklockor med anatomisk passform. De är speciellt utformade för att erbjuda omfattande skydd för sina hästar och för att säkerställa maximal komfort.

Dessa hovklockor är gjorda av hållbart syntetiskt gummi, som är försett med en hudvänlig nylonjersey-yta på insidan. Det robusta exteriörskalet av PVC fungerar som ett extra påverkan/strokskydd och säkerställer maximal säkerhet och hållbarhet. En effektiv rotationsvikt håller hovklockan i rätt läge och förhindrar vridning.

busse hufblocken pro-studer är inte bara särskilt funktionella utan erbjuder också hög användarvänlighet. Du har två elastiska kostymer med knappstängning för den enklaste bilagan. Dessutom tillåter du individuell justering tack vare tre breddinställningar. Den övre graden är väl bearbetad för att undvika skurar och hovklockorna är mycket enkla att ta hand om.

Översikt:

  • Högkvalitet, förstärkta hovklockor med anatomisk passform
  • Syntetiskt gummi med hudvänlig nylonjersey yta inuti
  • Ytterligare påverkan/slagskydd genom stabilt PVC -skal
  • Effektivt rotationsstopp och två elastiska kostymer med knappstängning
  • Individuell anpassning tack vare tre breddinställningar
  • Särskilt lätt att ta hand om

Tekniska data:

  • Material: Syntetiskt gummi, Nylonjersey, PVC
  • Justeringssystem: Två elastiska kostymer med knappstängning, tre breddinställningar

leveransomfång:

1x par bussar hovklockor pro-stud

faq

Vad drar Busse Hoof Bells Pro-Stud särskilt?
Bussarnas hovklockor pro-studer är högkvalitativa, förstärkta hovklockor med anatomisk passform. De är gjorda av hållbart syntetiskt gummi, är utrustade med en hudvänlig nylonjersey-yta på insidan och har ett robust PVC-skal som ett extra slag/strängskydd. De har ett svängstopp och två elastiska kostymer med en knappstängning och kan justeras individuellt. De är också mycket enkla att ta hand om.

för vem är Busse Hoof Bells pro-stud särskilt lämpliga?
Busse Horseplocks Pro-Stud är särskilt lämpliga för hästägare och sjuksköterskor som värderar högkvalitativt, pålitligt hovskydd och ett helt enkelt sätt systemet med individuella justeringsalternativ.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.