BUSSE hovstövlar SOFT S vit i korthet:


busse hoof klockor mjukt - hårt skydda skydd för hästhovar

bussar hovklockor mjuka är hovklockor gjorda av hållbara, syntetiska gummi. De erbjuder hovar av sitt hästeffektiva skydd och bidrar till att förhindra skador och skador.

En speciell egenskap hos dessa hovklockor är det dubbla kardborrfästet. Detta säkerställer inte bara en optimal säte för hovklockorna, utan stabiliserar dem också och förhindrar därmed glidning eller vridning. Detta bidrar till en pålitlig funktion och livslängd hos hovklockorna.

busse hovklockor mjuk kännetecknas också av en mycket mjuk kantgrad, vilket utesluter alla skrämmande potentialer. Detta ökar komforten för hästen och förhindrar obehagliga tryckpunkter.

Färgen på hovklockorna är skräddarsydd efter Gaiters Basic, vilket möjliggör en harmonisk övergripande bild och säkerställer ett särskilt estetiskt utseende.

Översikt:

  • Hovklockor gjorda av hållbara, syntetiska gummi
  • Dubbel kardborrfäste för optimal säte
  • Utan skrämmande potential på grund av mycket mjuk kantnedbrytning
  • Färg -koordinerad på Gaiters Basic

Tekniska data:

  • Material: Syntetiskt gummi

leveransomfång:

1x par bussar hovklockor mjuka

faq

Vad gör bussarna dimmar så speciella?
Bussens hovklockor är tillverkade av hållbara, syntetiska gummi tillverkade och erbjuder effektivt skydd för hästhovar. Du har en dubbel kardborrfäste för optimal säte och stabilitet och har en mycket mjuk kantgrad för att undvika skurpotential. Dessutom matchas de till Gaaten Basic.

för vem är bussarna dimmiga mjuka mjuka särskilt bra?
bussar hovklockor mjuka är särskilt lämpliga för hästägare som värderar effektiva och samtidigt bekvämt hovskydd och en estetik , tilltalande, vattenuttag som ska samordnas för din häst.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.