BUSSE Fetlock-stövlar BOUNCE ART-FUR II Ponny svart i korthet:


busse String cap boonce Art-Fur II-anatomiskt format bondageskydd för bakbenen

bussar String Cap Bobsome II erbjuder ett anatomiskt format bondageskydd för bakbenen. De är utrustade med en extra tjock, pälsvänlig konstpäls på insidan, vilket säkerställer hög komfort och mild behandling av hästens balans.

Dessa strängkåpor har ett fast slagskydd. Detta erbjuder optimal säkerhet och skydd för hästen under arbete eller utomhus.

busse-strängkapslar Boonce Art-Fur II kan justeras individuellt tack vare det praktiska kardborrfästet med en tappare för enkel öppning. Denna funktion förenklar hanteringen och gör strängkåporna särskilt enkla att ta hand om.

Översikt:

  • Anatomiskt format bondagskydd för bakbenen
  • Extra tjock, pälsvänlig konstpäls
  • Fast slagskydd
  • Praktisk kardborrfäste med mosad flik

Tekniska data:

  • Material: Konstpäls
  • Utrustning: kardborrfäste

leveransomfång:

1x bussar String Cap Botce Art-Fur II

faq

Vilka är fördelarna med Bousse Boonce Art-Fur II?
Bussens strängkapslar Bounce Art-Fur II erbjuder många fördelar. De är anatomiskt formade och erbjuder hög komfort och skydd för bakbenen tack vare den extra tjocka, päls vänliga syntetiska päls och det fasta strokeskyddet. Du har en praktisk kardborrfäste med en flik och är särskilt enkla att ta hand om och enkla att använda.

för vem är bussarna String Caps Boonce Art-Fur II särskilt lämpliga?
Bussens strängkåpor studsar Art-Fur II är särskilt lämpliga för ryttare som är baserade på prestanda och komfort och värdesskydd för dina hästar bakben under arbetet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.