Hoppa till huvudinnehåll

buss rörelse tak regn komfort 100-optimal isolering och skydd under utomhusträning

bussarnas rörelse tak regn komfort 100 är det ideala valet att skydda hästen från de hänsynslösa väderförhållandena under träningen eller att erbjuda ytterligare isolering på svala dagar. Det är idealiskt för utomhusträning, t.ex. i en guide eller på ett löpband.

När man utvecklade detta rörelsetak placerades hästens komfort i förgrunden. Taket är utan bakre agentsöm och skär långt bortom mannen för optimal tryckfördelning. Skulderfri design erbjuder optimal rörelsefrihet och förhindrar överhettning i axelområdet under träningen.

Taket består av ett hållbart 600 Polyester ripstop yttre material, som är vindtät, vattentät och andningsbart. Den lilla termiska isoleringen av 100 g polyfillfyllningen hjälper hästen att hålla sin optimala temperatur. Dessutom är den utrustad med ett extremt glidande satinfoder, vilket säkerställer en pälsvänlig rörelse utan att gnugga. Axel-, bröst- och nackområdet är helt gränsade till mjukt, gosigt, syntetiskt gummi med en hudvänlig tröja yta. Reflektorremsor på båda långa sidor och svansen täcker synligheten i mörkret.

Översikt:

  • Optimal isolering och skydd under utomhusträning
  • Optimal tryckfördelning, axelfri design
  • Hårkläder 600 Polyester ripstop yttre material
  • Vindtät, vattentät, andningsbar

Tekniska data:

  • Material: 600 Polyester ripstop, 100g polyfill, satinfoder
  • Utrustning: T-stängning med kardborrfäste vid framsidan, längdjusterbar korskemoni, djupa bakkropp, integrerad svansskydd, reflektorremsor

leveransomfång:

1x bussar rörelse tak regn komfort 100

faq

Vilka är fördelarna med bussens rörelse tak regn komfort 100?
bussens rörelse tak regn komfort 100 erbjuder optimalt skydd och komfort under utomhusträning. Den består av hållbara 600 polyester ripstop och är vindtät, vattentät och andas. Den lätta termiska isoleringen och den glidande satinmaten säkerställer en päls vänlig rörelse. Ytterligare funktioner som optimal tryckfördelning och ökad sikt genom reflektorremsor ökar fördelarna och komforten med detta tak.

för vem är bussens rörelse tak regn komfort 100 särskilt lämplig?
bussens rörelse tak regn komfort 100 är särskilt lämplig för hästägare som har sin häst i utomhusträning eller i en Guidesystem eller. Skydda väderförhållandena på löpbandet och vill erbjuda en hög komfortnivå.

Färg: blue
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.