BUSSE Ridmatta SHINE 100 125 gul (navyen i korthet:


busse ridning filt shine 100 - varm, vattentät reflektorfilt för säker rida

Bussarnas bussar Outd Top Shine 100 är ett uppvärmning, vattentätt reflektortak, som är idealisk för åktur och vägen till ridhallen. Det erbjuder utmärkt skydd mot vind och väder och tack vare reflektorerna ökar säkerheten under dåliga belysningsförhållanden.

Taket består av ett hållbart 600 Polyester ripstop yttre material, som är vindtät, vattentät och andningsbart. 100 g polyfillfyllningen säkerställer lätt värmeisolering. Den rörliga, pälsvänliga satinlingen påverkar inte hästens rörelse och erbjuder ytterligare komfort.

Utformningen av bussarna Outd Top Shine 100 är inriktad på komfort och funktionalitet. Taket har en lateral ridning för ostörd hjälp och en sadelhalsring som kan styras under sadelarken. Det breda kardborrfästet på Withers gör det lättare att ta av och ta av och reflektorremsor på båda sidor såväl som på svetsningen mycket synlighet och säkerhet. Ett integrerat svansskydd och ett djupt bakkropp slutför designen.

Översikt:

  • Varm, vattentät reflektorfilt för säker resa
  • Hårkläder 600 Polyester ripstop yttre material
  • Vindtät, vattentät, andningsbar
  • Lätt termisk isolering med 100 g polyfillfyllning

Tekniska data:

  • Material: 600 Polyester ripstop, 100g polyfill, satinlining
  • Utrustning: Sidkappskärning, sadelutskärning, kardborrfäste vid Withers, reflektorremsor, integrerad svansskydd, djupa bakkropp

leveransomfång:

1x bussar som kör filt Shine 100

faq

Vilka är fördelarna med Shine 100 -bussarna?
Bussarna Outdoor Tak Shine 100 är en värmande, vattentät reflektorfilt som erbjuder optimalt skydd mot vind och väder. Det ökar synligheten och säkerheten under dåliga belysningsförhållanden genom reflektorer. Tillverkad av hårt bärande 600 Polyester RipStop, den är vindtät, vattentät och andningsbar och säkerställer lätt värmeisolering av 100 g polyfillfyllning.

för vem är bussarna ur glansen 100. Lägg varje väder. Det är särskilt användbart för att rida ut under dåliga belysningsförhållanden eller i oförutsägbart väder.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.