BUSSE Ridmatta MOSKITO-FRANSEN III 115 navy i korthet:


busse ridning filt moskito-fringen iii-fly utomhus tak med extra fransar för en insektfri ridupplevelse

bussar som kör filtmoskito-fringe III är ett speciellt fluga utomhustak som utvecklades för att maximera deras ridkul genom att avvärja störande insekter. Den har ytterligare utkantar i taket, som rör sig fram och tillbaka medan du rider och kör insekter effektivt.

Taket består av ett nära mesherat, hårt bärande nätverksmaterial tillverkat av 100% polyester. Detta material är inte bara resistent, utan också tillräckligt lätt för att erbjuda hästkomforten samtidigt som man skyddar från störande insekter.

Utformningen av bussarna som kör filtmoskito-fringe III tar hänsyn till din hästs komfort och säkerhet. Nackdelen kan stängas med kardborrfästelement, rullas ner och säkert fästas med band. Det kan också fästas på tränsen med all dusch. Taket har en optimerad sektion för engelska sadlar, ett sidoklippning och minskade djupet för ostörd och känslig hjälp. Med pålitliga kardborrfästelement i bröstområdet, ett svansskydd och en djup bakkropp är detta tak extremt praktiskt och bekvämt.

Översikt:

  • Flyga utomhustak med extra fransar
  • Tät -meshed, hårt kläder nätverksmaterial
  • 100% polyester
  • Versmatila anpassningsalternativ för optimal komfort

Tekniska data:

  • Material: 100% polyester
  • Utrustning: kardborrfäste på nackdelen, utdrag för engelska sadlar, sidosurklippning, reducerat sidodjup, kardborrfästelement i bröstområdet, djupa bakkropp

leveransomfång:

1x-bussar som kör filtmoskito-fringe III

faq

Vilka är fördelarna med bussarna tar bort täckning Moskito-Fringen III?
Bussarna tar bort täckmoskito-fringe III är ett speciellt fluga utomhus tak som har ytterligare utkant i slutet av Taket, som rör sig fram och tillbaka och driver insekter effektivt när du rider. Det består av robust, nära nätmaterial tillverkat av 100% polyester och har olika anpassningsalternativ som säkerställer säkert och bekvämt säte.

för vem är bussarna från Moskito-Fringe III särskilt lämplig?
Bussarna från Moskito-Fringe III-bussen är idealisk för ryttare som är ett effektivt sätt att skydda din häst Från irriterande insekter sökning under resan. De extra fransarna på detta tak säkerställer att du är det perfekta valet för ryttare som vill ha ett maximalt skydd med minimal ansträngning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.