BUSSE Ridmatta MOSKITO III 95 navy i korthet:


busse ridning filt moskito iii-fly utomhus tak för ostörd ridkul

Bussar som kör filtmoskito III är ett fluga utomhustak som utvecklades för att säkerställa ostörd ridkul. Det skyddar effektivt hennes häst från irriterande insekter under resan utan att begränsa sin rörelsefrihet.

Taket består av ett nära mesherat, hårt bärande nätverksmaterial tillverkat av 100% polyester. Detta material är inte bara robust, utan också tillräckligt lätt för att erbjuda din hästkomfort medan du skyddar från insekter.

Utformningen av bussarna som kör filtmoskito III tar hänsyn till komforten och säkerheten för din häst. Nackdelen kan stängas med kardborrfästelement, rullas ner och säkert fästas med band. Dessutom kan det fästas på tränsen med all dusch. Taket har ett optimerat utdrag för engelska sadlar och en lateral ridning inklusive ett reducerat djup för ostörd och känslig hjälp. Tillförlitliga kardborrfästelement i bröstområdet och en svansskydd med en djup bakkropp slutför utrustningen.

Översikt:

  • Flygavgasstak för ostörd ridkul
  • Tät -meshed, hårt kläder nätverksmaterial
  • 100% polyester
  • Versmatila anpassningsalternativ och säker säte

Tekniska data:

  • Material: 100% polyester
  • Utrustning: kardborrfäste på nackdelen, utdrag för engelska sadlar, sidosurklippning, reducerat sidodjup, kardborrfästelement i bröstområdet, djupa bakkropp

leveransomfång:

1x -bussar som kör filtmoskito III

faq

Vilka är fördelarna med Moskito III?
Moskito III -bussar är en fluga utomhusfilt som erbjuder optimalt skydd mot insekter, samtidigt som det är lätt och bekvämt för din häst är. Det består av robust, nära meshed mesh -material tillverkat av 100% polyester och har flera justeringsalternativ för säkert och bekvämt säte.

för vem är bussarna från Moskito III särskilt lämpliga?
Bussarna från Moskito III -bussarna är idealiska för ryttare som vill skydda sin häst effektivt från irriterande insekter under åkturen utan att de begränsar rörelsefriheten eller hästens komfort.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.