Hoppa till huvudinnehåll

busse utomhus flygande hörnkomfort pro-blandning av insektsskydd i stabil, betesmark och paddock hållning

bussar Outdoor Flying Corner Comfort Pro erbjuder optimalt skydd mot flugor och bromsar i stabila, betesmarker och paddock. Det är speciellt utvecklat för att skydda din häst från störande insekter medan du njuter av frisk luft.

Det flygande taket består av lätt polyestermaterial med en fin speciell vävningsstruktur som avvisar insekter utan att överhettas hästen. I manen, svansen, bröstet och mantersområdet är taket underlagt med smidig satinling för att minimera friktion och öka komforten, medan taket i sig torkar snabbt och är andningsbart.

Utformningen av bussarna Outdoor Flying Corner Comfort Pro tar hänsyn till din hästs behov: halsdelen är elastisk och kan stängas via kardborrfästelement, medan bröstområdet har en dubbel t -Closition med integrerad dubbel lera. Dessutom har taket ett anatomiskt format buk, som är elastisk och justerbar i längd, ett anatomiskt svansskydd och en djup bakkropp.

Översikt:

  • Optimalt flygtak för stabil, betesmark och paddockställning
  • Lätt polyestermaterial med en fin speciell vävstruktur
  • Slät satin under Mane i man, svans, bröst och withers område
  • Snabbtorkning och andningsbar
  • Tankeväckande design för optimal skydd och komfort

Tekniska data:

  • Material: Lätt polyestermaterial, satinlining
  • Utrustning: Nackdel med kardborrfästelement, T-stång i bröstområdet, elastisk och justerbar mage, svansskydd, djupa bakkropp

leveransomfång:

1x bussar utomhus Flying Corner Comfort Pro

faq

Vilka är fördelarna med Comfort Pro?
Busse Outdoor Floor Comfort Pro är ett optimalt utformat flygande hörn för stabil, betesmark och paddock. Det erbjuder skydd mot flugor och bromsar, består av lätt polyestermaterial med en fin speciell vävningsstruktur och har en smidig satinnedgång i kritiska områden.

för vem är Busse Outdoor Flying Corner Comfort Pro särskilt lämplig?
Comfort Pro -bussarna är särskilt lämpliga för hästägare som också är effektiva och bekväma för sina djur utomhus, till och med utomhus utomhus Vill erbjuda skydd mot irriterande flugor och bromsar.

Färg: blue, silver
Mönster: multi colour
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.