BUSSE Utomhusmatta SUPERB 115 silver i korthet:


busse utomhus flygande hörn superb - extra stabilt insektsskydd för stabil, betesmark och paddock

bussar Outdoor Flying Corner Superb är ett särskilt motståndskraftigt flygande hörn, utformat för att skydda mot flygning och bromsning i stabil, betesmark och paddockställning.

tillverkat av supert hårdt material-100% polyester i den finaste speciella webbstrukturen-lansen och effektiviteten. Mane-, bröst- och manterområdet är underlagt med smidig satinling, vilket minimerar friktionsmotståndet och säkerställer bekväm att ha komfort. Tack vare valet av material torkar och andas taket snabbt.

Detta tak kännetecknas av en elastisk nackdel, som kan stängas via kardborrfästelement. Det har ett anatomiskt format och långt justerbart bukområde. Det extra rymliga sidodjupet erbjuder omfattande insektsskydd med optimal rörelsefrihet på grund av den ergonomiska skärningen. V-snabb-snäppbröst snaps med integrerade dubbelhelare och utbytbara karabiners erbjuder säker och enkel fixering. Ett anatomiskt svansskydd och en djup bakkropp slutför utrustningen.

Översikt:

  • Extra stabilt flygtak för att skydda mot flygning och bromsning
  • Superhårt -kläder: 100% polyester i den finaste specialwebstrukturen
  • Slät satinlining i området man, bröst och maner
  • Anatomiskt formad och längd -justerbar bukblad
  • Optimal rörelsefrihet genom extra generöst sidodjup

Tekniska data:

  • Material: 100% polyester i den finaste speciella webbstrukturen
  • Funktioner: Snack, bröst- och visningsområde med en smidig satinfoder undermagd, elastisk stall, anatomiskt formad mage, extra generöst sidodjup, V-snabb snäpp bröst snaps, anatomisk svansskydd, djup bakre handsladd

leveransomfång:

1x bussar utomhus flygande hörn superb

faq

Vilka är fördelarna med Busse Outdoor Flying Corner superb?
Busse Outdoor Floor Floor Superb erbjuder många fördelar. Det är särskilt resistent och erbjuder optimalt skydd mot flugor och bromsar. Det är idealiskt för användning i stabil, betesmark och paddock. Det superhårda kläderna och den släta satinringen säkerställer hög bärande komfort, medan det generösa sido -djupande insektsskyddet och optimal rörelsefrihet säkerställer.

för vem är bussarna utomhus flygande hörn superb särskilt lämplig?
bussen utomhus flimgolv är särskilt lämplig för hästar och ryttare som bor i en miljö med höga insektsbelastningar, sådana som till exempel i stabil, betesmark eller paddock. Det erbjuder skydd och komfort och är extremt hållbar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.