Hoppa till huvudinnehåll

Busse Kleinlagdefücke Fly Comfort - Speciellt insektsskydd för avslappnat stegarbete

bussguide filtflugkomfort är ett speciellt flygande hörn som erbjuder optimalt skydd mot irriterande insekter. Det möjliggör ett avslappnat stegarbete i styrsystemet, på löpbandet, som en handhäst eller promenader. Det är inte nödvändigt att använda ett extra bälte.

tillverkat av lätt polyestermaterial med en fin speciell vävningsstruktur, detta ledande investeringstak är också robust och andas. Nacke, axel- och visningsområdet är helt underlättat med smidig satinlining, vilket minimerar friktionsmotståndet och säkerställer en hög komfortnivå.

Taket skärs långt framåt över mannen för en idealisk plats i stretching. Skulderfri design säkerställer optimal rörelsefrihet och undviker överhettning i axelområdet under stegträning. Skulder, bröst- och nackområdet är helt gränsade till mjuka fleece för att undvika skurpunkter. Taket kan stängas framtill med en underlagd T-stängning och kardborrband och har en längdjusterbar korsceremoni och en djup bakkropp.

Översikt:

  • Speciellt flygtak för avslappnat stegarbete
  • Lätt polyestermaterial med en fin speciell vävstruktur
  • Inget ytterligare bälte krävs
  • Slät satinlining i nack-, axel- och withers -området
  • Optimal rörelsefrihet genom axelfri design

Tekniska data:

  • Material: Lätt polyestermaterial, fin speciell vävningsstruktur
  • Funktioner: Nacke, axel- och medvandringsområde med ett smidigt satinfoder, skär långt framåt över mannen, axelfri design, axel, axel, bröst och nackområde, underlagt T-station och kardborrband, längdjusterbar kors Cemony, Djup Hinterhand Cord

leveransomfång:

1x bussar guide filtflugkomfort

faq

Vilka är fördelarna med flugkomforten?
Fly Comfort -bussarna. Det skyddar effektivt mot flugor och andra insekter och möjliggör avslappnad träning i guiden, på löpbandet, som en handhäst eller när du går. Det lätta polyestermaterialet och den släta satinringen säkerställer hög bärande komfort, medan axelfri design säkerställer optimal rörelsefrihet.

för vem är bussledande takflugkomfort särskilt lämplig?
Flykomfortbussens tak är särskilt lämpligt för hästar och ryttare som tränar i en miljö med höga insektsbelastningar, till exempel i guidesystemet, på löpbandet eller när du går. Det erbjuder skydd och komfort och är idealisk för stegarbete.

Färg: silver
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.