BUSSE FLY träningsmatta 125 grå i korthet:


buss träningstak fluga - idealisk för skydd mot insekter under träning

bussarnas takfluga är ett idealiskt flygtak för att skydda mot irriterande insekter i njur-, croup- och flankområdet. Det hjälper hästar och ryttare att koncentrera sig på sina uppgifter under träning utan förlust av koncentration utan att störas av irriterande skadedjur. Taket är säkert att fixa och är också lämpligt för användning i högre gångar eller vid hoppning. Det kan också tas bort utan att behöva lossa eller servera sadeln.

tillverkat av ett nära meshed och hårt kläder polyesternätverk, detta träningstak erbjuder både hållbarhet och effektivitet för att skydda insekter.

Det kan snabbt och enkelt fästas vid fångsten eller bältet med fyra variabla kardborrband på semitrailerremmen eller bältet och mono-bladramarna. En optimal passform uppnås av den bakre agentsömmen. Det medvetet reducerade sidodjupet på taket möjliggör ostörda lårhjälpmedel eller känslig användning. Det är också försett med en bakkropp och en färgkoordinerad bombning.

Översikt:

  • Idealiskt flygtak för att skydda mot insekter under träning
  • Från ett nära meshed och hårt kläder polyesternätverk
  • Lätt att fixa och avtagas utan sadellösning
  • Optimal passform med bakre agentsöm
  • Färgkoordinerad bombningstejp

Tekniska data:

  • Material: Polyester Network
  • Funktioner: Fyra variabla kardborrklumpar, optimal passform av bakre agentsöm, reducerat sidodjup, bakkropp, färgkoordinerad bombning

leveransomfång:

1x bussar Träningstak Fly

faq

Vilka är fördelarna med Busse Training Cover Fly?
Busse Training Cover Fly erbjuder många fördelar. Det är idealiskt skydd mot insekter under träning och hjälper till att upprätthålla koncentrationen. På grund av den enkla fixeringen och det hårda slitande polyesternätverket är det mycket praktiskt och hållbart. Din speciella passform och färg -koordinerad bombning säkerställer också en snygg look.

för vem är busse -träningstaket särskilt lämpligt?
Busse -träningstaket är särskilt lämpligt för ryttare och hästar som ofta störs av insekter under träningen. Det erbjuder skydd och komfort och kan säkert fixas i högre gångar eller vid hoppning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.