Hoppa till huvudinnehåll

Busse Summer Tak Tidig säsong - Perfekt för säsongens temperaturövergångar och tankeväckande andningsaktivitet

busse sommartak tidigt säsong är en lätt, robust filt som designades speciellt för säsongens temperaturövergångar mellan vinter och sommar och mellan sommar och vinter. På grund av dess obehörelse erbjuder den maximal andningsaktivitet och undviker överhettning. Det är därför också idealiskt för att anpassa temperaturfluktuationerna på grund av ökat solljus i dagskvällen i före och efter säsongen.

gjord av tårresistent 900 polyestern, taket är snabbt och andas. Bröstet, man och svansområdet är underlagt med smidig satinlining, vilket garanterar ytterligare komfort.

Den anatomiska passningen genom den bakre agentsömmen säkerställer en perfekt passform. Taket har en V-snabb-snäpp bröststängning med integrerad dubbel-off och tolkbar karabiners, en mjuk mankdyna, en längdjusterbar tvärkabel, fästanordning För benband och ett lockskydd.

Översikt:

  • Lätt, robust filt för säsongens temperaturövergångar
  • Maximal andningsförmåga och snabbtorkning
  • Från tårresistent 900 polyestern
  • Anatomisk passform av Back Agent Seam
  • V-Quick-Snap bröststängning med en integrerad dubbel-off

Tekniska data:

  • Material: 900 Polyester
  • Egenskaper: tårresistent, snabbtorkning, andningsbar
  • Funktioner: V-Quick-Snap bröststängning, längdjusterbar tvärkabel, bakkropp, fästanordning för benband, svansskydd

leveransomfång:

1x bussar sommarfilt tidigt säsong

faq

Vilka är fördelarna med busstoppningens tidiga säsong?
Busse Summersche tidig säsong erbjuder många fördelar. Det är lätt och robust, perfekt för säsongens temperaturövergångar. Din andningsaktivitet och snabbtorkningsegenskaper gör dig till ett idealiskt val för före och efter säsongen. Dessutom erbjuder den ökad komfort på grund av den släta satingringen i bröstet, man och svansområdet.

för vem är busstoppningens tidiga säsong är särskilt lämplig?
Busse Summerdecke tidig säsong är särskilt lämplig för hästar som under för- och sensäsongen är temperaturfluktuationerna på grund av Ökat solljus under dagen -NACHT -kursen utsätts. Det erbjuder skydd och komfort och bidrar till att undvika överhettning.

Färg: blue
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.