Hoppa till huvudinnehåll

busse ledarskapsfilt tränare 50 - Idealisk för en guide eller löpband på kalla dagar eller i regnet

bussguide filttränare 50 är ett mycket lätt isolerat, vind- och vattentätt rörelsetak, som är idealisk för användning i styrsystemet eller på löpbandet på kalla dagar eller när det är regn. Det består av hållbara 600 Polyester Ripstop Externt material, som fängslar med sin vindtäta, vattentäta och andningsbara kvalitet.

Den mycket lätta värmeisoleringen når den genom sin 50 g polyfillfyllning. Den släta, pälsvänliga satinlinjen säkerställer att hästens rörelse inte påverkas och samtidigt erbjuder hög komfort. Taket är speciellt utan bakre agentsöm och skär långt bortom mannen för optimal tryckfördelning.

Sakelfri design erbjuder optimal rörelsefrihet och undviker överhettning i axelområdet under stegträning. Skulder, bröst- och nackområdet är helt gränsade till mjuk syntetisk päls för att undvika skurpunkter. Ledarskapstaket har en T-stängning och kardborrband för att stänga framsidan, en längdjusterbar korsceremoni och en djup bakkropp.

Översikt:

  • Mycket lätt isolerat, vind- och vattentätt rörelsetak
  • Från hårt bärande 600 Polyester RipStop
  • Slät, pälsvänlig satinlining
  • Axel -fri design för optimal rörelsefrihet
  • Bröst- och nackområdet med en mjuk syntetisk päls

Tekniska data:

  • Material: 600 Polyester ripstop
  • Egenskaper: vindtät, vattentät, andningsbar
  • Fyllning: 50 g polyfill
  • Funktioner: axelfri design, T-skikt och kardborrband, långvarig korsning, djupa bakkropp

leveransomfång:

1x bussguide filttränare 50

faq

Vilka är fördelarna med Busse KeillagerLagle Cover Trainer 50?
Busse Kleinlagdefücke Trainer 50 erbjuder många fördelar. Det är vind och vattentät och samtidigt andningsbar, vilket gör det idealiskt för träning på kalla eller regniga dagar. Deras ljusa isolering säkerställer värme, medan den släta satinlinjen ökar komforten. Med axelfri design erbjuder den optimal rörelsefrihet och undviker överhettning i axelområdet.

för vem är bussarna som leder filttränare 50 särskilt lämplig?
bussarna till tränaren 50 är särskilt lämpliga för hästar som tränas i guiden eller på löpbandet, särskilt när kallt väder eller regn. Det erbjuder skydd och komfort och underlättar träning genom sina specialfunktioner som axelfri design och de mjuka syntetiska pälstrimmningarna.

Färg: blue
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.