BUSSE COMPLETE PLUS flugmatta 135 antracit i korthet:


Bussar Flying Corner Complete Plus - pålitligt skydd mot insekter för hela hästen

Bussar Flying Corner Complete Plus erbjuder tillförlitligt skydd mot insekter av alla slag för hela hästen inklusive alla fyra lemmarna. Detta sofistikerade fulla skydd undviker rastlöshet, stress och skador genom att strippa, klippa av och strippa flygningar från benen, särskilt i stabila och därmed också lindrar hovar, senor, ligament, leder och montering. Detta eventuellt avtagbara benskydd garanterar också mer säkerhet, till exempel för transport, smed eller behandling av/underhåll av hästen.

Det flygande taket är tillverkat av hållbart 100% polyester i speciell webbstruktur. I de känsliga områdena- Crop, mane, bröst- och manterområdet- är det underlagt med smidig satinlining. Det är torrt och andningsbart.

Det individuellt avtagbara benskyddet är säkert anslutet till taket via två kardborrfästelement och till hands över en tvåvägs blixtlås. Benskyddet skärs generöst för optimal rörelsekomfort och skyddar till den känsliga kronkanten. Det slutar med en elastisk manschett i träldomen för att förhindra att insekter tränger igenom. Det flygande taket har också en permanent integrerad, generöst skuren nackdel med öronhål, ett brett, anatomiskt format buk, en bröststängning med en dubbel T-stång, ett rymligt svansskydd med tystnad och ett djupt, avtagbart och längdjusterbart tips bälte.

Översikt:

  • Tillförlitligt skydd mot insekter för hela hästen
  • Hårkläder 100% polyester i speciell webbstruktur
  • Snabbtorkning och andningsbar
  • Avtagbart benskydd
  • Fast integrerad nackdel med öronhål

Tekniska data:

  • Material: 100% polyester
  • Egenskaper: snabbtorkning, andningsbar
  • Funktioner: Borttagbar benskydd, inbyggd nackdel, bred buken, dubbel T-stängning, generös svansskydd

leveransomfång:

1x bussar Flying Corner komplett plus

faq

Vilka är fördelarna med Busse Flying Corner Complete Plus?
Bussarna Flying Corner Complete Plus erbjuder många fördelar. Det erbjuder ett omfattande skydd mot insekter för hela hästen och hjälper till att minimera stress och oro. Den består av hårt kläder, snabbt torkning och andningsmaterial och är utrustat med benskydd, nackdel, bukblad och andra funktioner som säkerställer enkel hantering och hög komfort.

för vem är bussarna Flying Corner komplett plus särskilt lämplig?
Bussarna Flying Corner Complete Plus är idealisk för hästar som är på betesmarker, i paddocks eller i stallen under den varma under det varma månader. Det erbjuder omfattande skydd mot insekter och hjälper till att undvika upplopp och skador i samband med insekter. Det är också ett stort stöd för transport, smed eller vård av hästen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.