BUSSE flugmatta för utomhusbruk SUNSHINE II 95 silver i korthet:


Busse Outdoor Flying Corner Sunshine II - Optimerat skydd mot flugor och bromsar

bussar utomhus Flying Corner Sunshine II är ett optimalt flygande hörn för att skydda mot flygning och bromsning. Deras tillämpningsområden inkluderar stabil, betesmark och paddock. Det består av lätt polyestermaterial med en fin speciell vävstruktur, som är både torr och andas.

i de känsliga områdena- man, svans, bröst och visning- taket säkerhetskopieras med slät satinlining för att undvika skurpunkter. Din avtagbara nackdel kan fästas via dolda kardborrfästelement, vilket möjliggör ytterligare komfort och flexibilitet i olika väderförhållanden.

Det flygande taket har en längdjusterbar korsceremoni och en två gånger T-stängning med integrerad dubbel sammet för optimal justering. En bakkropp och en svans som täcker säkerställer perfekt passform. Denna takmodell finns också i plus -storlekar med en speciell passform för hästar med ett brett bröst, uttalad axel och stark halsringning.

Översikt:

  • Optimalt skydd mot flygning och bromsning
  • Tillverkad av ljus, snabb torkning och andningsbart polyestermaterial
  • Avtagbar nackdel
  • Längdjusterbar tvärceremoni och dubbel T-staket
  • Finns i plusstorlekar för hästar med en bred bröst och stark halsringning

Tekniska data:

  • Material: polyestermaterial
  • Egenskaper: snabbtorkning, andningsbar
  • Funktioner: avtagbar nackdel, långvarig korsning, två T-lockar med dubbel-off, bakkropp, svansskydd

leveransomfång:

1x bussar utomhus flygande hörn solsken ii

faq

Vilka är fördelarna med Outdoor Flying Corner Sunshine II?
Utomhus Flying Corner Sunshine II erbjuder många fördelar. Den består av lätt, snabbt torkande och andningsbart polyestermaterial och erbjuder optimalt skydd mot flugor och bromsar. Med sin avtagbara nackdel, den längdjusterbara korsceremonin och den två gånger T-stängningen med en dubbel lera, erbjuder den en hög flexibilitet och anpassningsbarhet.

för vem är bussarna utomhus flygande hörn solsken II särskilt lämplig?
Utomhusflygande hörn Sunshine II är särskilt lämplig för hästar som hålls på betesmarker eller i paddocks och en behöver effektivt skydd mot flugor och bromsar. Det är också ett utmärkt val för hästar med ett brett bröst, uttalad axel och stark halsringning eftersom den är tillgänglig i plusstorlekar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.