BUSSE Transport flugmatta STRIPE 85 silver i korthet:


Busse Transport Flying Corner Stripe - Det ideala taket för stabil gränd och transport

Busse Transport Fluid Corner of Stripe är det ideala valet för stallgasse, transport och liknande applikationer. Den består av polyesternätverksvävnad, ett material som inte bara är känt för dess hållbarhet, utan också för dess smuts och fuktavvisande egenskaper. Det vävda stripmönstret ger taket en attraktiv optisk anmärkning.

Tack vare Back Agent -sömmen erbjuder det flygande hörnet en optimal passform. Den är utrustad med en längdjusterbar korsceremoni som säkerställer ytterligare säkerhet. Den enkla T-stängningen med täckning i bröstområdet gör det lättare att ta på och utanför taket, medan bakkroppen förhindrar att glida.

Översikt:

  • Idealisk för stallgasse och transport
  • Tillverkad av fukt och smutsavvisande polyesternätverkstyg
  • Optimal passform med bakre agentsöm
  • t Stängning med täckning i bröstområdet
  • Längd -justerbar korsceremoni

Tekniska data:

  • Material: Polyester Network Fabric
  • Egenskaper: smuts och fuktavvisande
  • Funktioner: Back Agent Seam, T-stängning med täckning, längdjusterbar korsning, bakkropp

leveransomfång:

1x bussar Transportflygning av hörn rand

faq

Vilka är fördelarna med Busse Transport Flag Flugente Stripe?
Busse Transport-Flying Floor Stripe erbjuder många fördelar. Den består av fukt och smutsavvisande polyesternätverkstyg och erbjuder en optimal passform genom den bakre agentsömmen. Med sin längdjusterbara korsning och T-stängningen med locket i bröstområdet är det lätt att använda och säkert i applikationen.

för vem är bussarna transporterar vätskeband särskilt lämplig?
Bussarna Transport Fluid Stripe är särskilt lämplig för hästägare, vilket är en pålitlig och robust filt för den stabila gränden eller transportsökning. Det är både smuts och fuktavvisande och erbjuder en optimal passform, vilket gör det till ett idealiskt val för vardagsbruk.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.