BUSSE TUBE bakbensrem 20 svart i korthet:


busse bakre remrör - stabilt skydd för att undvika skurpunkter

bussar bakhänderna rör är en stabil, rund bakkropp som är idealisk för att undvika slipande och förlust av svanshår. Denna backhand -rem är ett viktigt tillbehör som stöder din hästs hälsa och välbefinnande.

Den släta, enkla -till -twiped ytan på hindrigmacle underlättar och upprätthåller rengöring och hjälper till att säkerställa att produkten alltid förblir ren och redo för användning. Backhandbältet måste vara ansluten på båda sidor med PVC-karabiners, vilket möjliggör säker och enkel installation på hästen.

Bakkvarteren säljs individuellt och är lämpligt för daglig användning samt för speciella krav som långa resor eller intensiva träningssessioner. Det erbjuder en effektiv och praktisk lösning för att minimera skrapning och förlust av svanshår i din häst.

Översikt:

  • Stabila, runda bakkroppar
  • Slät, enkel -till -tur yta
  • Hook på båda sidor med PVC -karabiners
  • Optimalt för att undvika skurar och förlust av svanshår

Tekniska data:

  • Material: PVC
  • Funktioner: låsbar karabiner, torkbar yta

leveransomfång:

1x bussar bakre remrör

faq

Vilka är fördelarna med Busse Hinterhandreme Tube?
Tube Busse erbjuder många fördelar. Det är en stabil, runt bakkropp som kan användas optimalt för att undvika slip och förlust av svanshår hos hästar. Den släta, enkla -till -a ytan underlättar rengöring och vård.

för vem är det buss bakre handen särskilt lämpligt?
Busse HinterHandreme -röret är särskilt lämpligt för hästägare och ryttare som letar efter ett effektivt sätt att undvika skurning och förlora svansar i sina hästar. Det är lämpligt för både daglig användning och speciella krav.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.