BUSSE Eczema nackstycke EXTENSIVE ZIP XS Ljusblå i korthet:


Busse Eczema Half Part omfattande zip - Generöst skydd för känsliga hästar

busse eksem halle del omfattande zip erbjuder generöst skydd av man, man Ridge och den känsliga Withers -området i hästar med en tendens att hyra. Denna produkt är därför idealisk för hästar med sommareksem uteslutande i Mane Ridge -området. Det kan också användas för att skydda den vävda manen från turnering och visa uppträdanden.

Tack till en blixtlås för en förstorad öppning är nackdelen särskilt lätt att dra över huvudet. Dragkedjan är mjukt underlagd för att garantera ytterligare komfort. En säker säte garanteras tack vare det längd justerbara, elastiska magbältet.

Det rymliga snittet till sadelpositionen är underlagd med softfleece för att undvika skurpunkter och öka komforten för din häst. En fast chock för fästning till grimman i nackområdet ger ytterligare säkerhet och bekvämlighet. Materialet är en snabbtorkande, andningsbar, något elastisk polyesterblandning.

Översikt:

  • Generöst skydd av man, mankam och det känsliga Withers -området
  • blixtlås för en förstorad öppning
  • Längd -justerbar, elastisk magbälte
  • rymligt snitt till sadelpositionen, med softfleece
  • snabbtorkande, andningsbar, något elastisk polyesterblandning

Tekniska data:

  • Material: polyesterblandning
  • Funktioner: Elastisk magbälte, blixtlås, klättring skit

leveransomfång:

1x bussar eksem nackdel omfattande zip

faq

Vilka är fördelarna med Busse Ekzemer Halle -delen omfattande zip?
Busse Ekzemer smala omfattande zip erbjuder många fördelar. Det erbjuder generöst skydd för man, mankam och det känsliga Withers -området. Det är idealiskt för hästar med sommareksem eller för bevarande av flätade maner före turneringar. Applikationen är särskilt enkel tack vare blixtlås och den längdjusterbara, elastiska magbältet säkerställer en säker passform.

för vem är Busse Ekzemer Halle -delen omfattande zip särskilt lämplig?
Busse Ekzeme -halsdelen omfattande zip är särskilt lämplig för hästar med känslig hud, särskilt i Mane Ridge och Withers område. Det är också ett utmärkt val för hästar som lider av sommareksem eller deras vävda maner måste skyddas från turneringar och visa uppträdanden.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.