BUSSE Olive huvudbit KAUGAN-SHAPED 16 mm, dubbelskarvad 11,5 cm/65 mm i korthet:


busse olivhuvud bite kaugan® -formad 16 mm, dubbel trasig - förbättrad kommunikation och komfort

busse olivhuvudbiten Kaugan®-formad 16 mm, två gånger trasig är en högkvalitativ ridfanér som förbättrar kommunikationen mellan ryttare och häst och ökar komforten för hästen. Den dubbla trasiga konstruktionen med en ellip -formad mittstycke möjliggör en balanserad effekt på tungan och laddar och förbättrar kontroll och kontroll.

Tack vare munstycket från Kaugan ® ökas acceptansen av biten i hästen och simuleringen förbättras, vilket leder till mer komfort under ridningen. Alla anslutande medlemmar är noggrant anpassade till respektive bitstorlek och styrka för att säkerställa en optimal passform. De robusta rostfritt stålringarna säkerställer en lång livslängd på biten.

busse olive head bite kaugan®-formad 16 mm, dubbel trasig är idealisk för ryttare som vill ha effektiv kommunikation med din häst och samtidigt hålla ett öga på din komfort för din häst. Med sin speciella konstruktion och material av hög kvalitet är det ett oumbärligt tillskott till varje professionell ridutrustning.

Översikt:

  • Dubbel trasig med ellipesformat mittpunkt
  • Anatomiskt anpassade munstycken för balanserat inflytande på tungan och belastningen
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen>
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Ellipsen -formad mittpunkt skräddarsydd efter storleken på biten och styrkan
  • Alla anslutande medlemmar anpassade till storleken på biten och styrkan
  • Ringar gjorda av robust rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar Olive Head Bite Kaugan®-formad 16 mm, dubbel trasig

faq

Vilka är de stående egenskaperna hos bussarna olivhuvudbett Kaugan®-formade 16 mm, två gånger trasiga?
Olive Head Bite Kaugan®-formad 16 mm, två gånger trasig, är Karakteriserad av sitt munstycke från Kaugan ® UP>, som främjar acceptans och urtag i hästen. Alla anslutande medlemmar är skräddarsydda efter respektive bitstorlek och styrka, vilket leder till en optimal passform och hög komfort.

på vem är busse olivhuvudet bite kaugan®-formad 16 mm, två gånger trasig?
Busse olivhuvudet biter Kaugan®-formad 16 mm, det första valet för ryttare är Trasig som vill ha effektiv kommunikation med din häst och inte vill försumma hästens komfort. Dess speciella konstruktion och material av hög kvalitet gör det till ett oumbärligt element i all professionell ridutrustning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.