BUSSE Olive huvudbit KAUGAN-SHAPED 16 mm 11,5 cm/65 mm i korthet:


Busse Olive Head Bite Kaugan® -formad 16 mm - Effektiv kommunikation och maximal komfort

bussar Olive Head Bite Kaugan®-formad 16 mm är ett viktigt verktyg som möjliggör optimerad och mild kommunikation mellan ryttare och häst. Med sin helt enkelt trasiga design säkerställer biten ett balanserat inflytande på tungan och lastning och därmed för utmärkt kontroll och trevlig bärande komfort för hästen.

Munnstycket från Kaugan ® UP> främjar acceptans och salivbildning hos hästar, vilket ökar väl under ridning. Tack vare de anslutande länkarna som är försiktigt anpassade till respektive bitstorlek och styrka garanterar biten en optimal passform. Ringarna gjorda av robust rostfritt stål bidrar till bitens livslängd.

busse olivhuvudet biter Kaugan®-formad 16 mm är det perfekta valet för ryttare som letar efter en robust, effektiv och bekväm bit för din häst. Med sin specialanpassade konstruktion och material av hög kvalitet passar det sömlöst in i all professionell ridutrustning.

Översikt:

  • helt enkelt trasig
  • Anatomiskt anpassade munstycken för balanserat inflytande på tungan och belastningen
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen>
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Alla anslutande medlemmar anpassade till storleken på biten och styrkan
  • Ringar gjorda av robust rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar Olive Head Bite Kaugan®-formad 16 mm

faq

Vad gör att bussolivhuvudet biter Kaugan®-formad 16 mm special?
Olive Head Bite Kaugan®-formad 16 mm kännetecknas av dess munstycke från Kaugan

® - up>, som främjar acceptans och salivbildning i hästen, och genom dess anslutande länkar anpassade till storlek och tjocklek. Detta säkerställer en idealisk passform och en bekväm passform.

Vem ska använda busse olivhuvudbete Kaugan®-formad 16 mm?
Olive Head Bite Kaugan®-formad 16 mm är rätt val för ryttare som är effektiva och vid på samtidigt bekväma rein önskan för din häst. Det erbjuder en balanserad kontroll och hög hållbarhet, vilket gör det till ett idealiskt val för krävande ryttare.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.