BUSSE Olive huvudbit KAUGAN-SHAPED 14 mm 11,5 cm/65 mm i korthet:


Busse Olive Head Bite Kaugan® -formad 14 mm - för effektiv kommunikation och hög komfort

bussar Olive Head Bite Kaugan®-formad 14 mm är utformad på ett sådant sätt att det möjliggör harmonisk och effektiv kommunikation mellan ryttaren och hästen. På grund av det anatomiskt anpassade munstycket har det en balanserad effekt på hästens tunga och belastning och möjliggör därmed förbättrad kontroll utan att påverka djurets brunn.

Munnstycket från Kaugan ® främjar acceptansen av biten av hästen och förbättrar salivbildning, vilket ytterligare ökar komforten. Alla anslutande medlemmar är noggrant anpassade till respektive bitstorlek och styrka för att säkerställa perfekt passform. Dessutom bidrar de robusta rostfritt stålringarna till bitens livslängd.

busse olivhuvudbiten Kaugan®-formad 14 mm är det idealiska valet för alla ryttare som vill erbjuda sin häst en hög kvalitet, effektiv och bekväm bit. Med sitt professionella utförande och material av hög kvalitet är det ett värdefullt tillägg till varje ridutrustning.

Översikt:

  • helt enkelt trasig
  • Anatomiskt anpassade munstycken för balanserat inflytande på tungan och belastningen
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen>
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Alla anslutande medlemmar anpassade till storleken på biten och styrkan
  • Ringar gjorda av robust rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar Olive Head Bite Kaugan®-formad 14 mm

faq

Vad gör bussen olivhuvudet Kaugan®-formad 14 mm speciellt?
Olivhuvudet biter Kaugan®-formad 14 mm kännetecknas av sitt munstycke från Kaugan

® up> från det främjar förbättrad acceptans och ökad salivbildning i hästen. Dessutom är alla anslutande medlemmar exakt anpassade till respektive bitstorlek och styrka, vilket lovar en optimal passform och maximal komfort.

på vem är bussarna olivhuvudbit Kaugan® -formad 14 mm?
Bussarna olivhuvudbete Kaugan

® ​​ UP> -formad 14 mm är lämplig för för Alla ryttare, som letar efter en effektiv och samtidigt bekväma tyglar för din häst. Med sin speciella konstruktion och material av hög kvalitet är det det perfekta valet för att kräva ryttare.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.