BUSSE vattensnabel KAUGAN-SHAPED 16 mm 11,5 cm/65 mm i korthet:


Busse WasserTrense Kaugan® -formad 16 mm - Precision och komfort kombinerad

Genom att använda bussarna WasserTrens Kaugan®-formade 16 mm , garanteras effektiv kommunikation mellan ryttare och häst. Tänderna möjliggör ett balanserat inflytande på tungan och laddningen av hästen, som ger förbättrad kontroll och maximal komfort.

Med sitt munstycke från Kaugan ® UP>, främjar tänderna förbättrad acceptans och kvarhållning i hästen. Alla anslutande medlemmar är noggrant anpassade till respektive bitstorlek och styrka för att säkerställa en optimal passform. Ringarna av robust rostfritt stål bidrar till bitens livslängd och tillförlitlighet.

Busse Wasserbrese Kaugan®-formad 16 mm är ett utmärkt val för ryttare som vill utrusta sin häst med en långvarig, effektiv och bekväm bit. Med sin speciella konstruktion och material av hög kvalitet är det ett oumbärligt tillägg till varje ridutrustning.

Översikt:

  • helt enkelt trasig
  • Anatomiskt anpassade munstycken för balanserat inflytande på tungan och belastningen
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen>
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Alla anslutande medlemmar anpassade till storleken på biten och styrkan
  • Ringar gjorda av robust rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar vattenbryggan kaugan®-formad 16 mm

faq

Vad är skillnaden mellan bussen Wasserbrese Kaugan®-formad 16 mm från andra?
Bussen WasserStrense Kaugan®-formad 16 mm kännetecknas av munstycket från Kaugan

® från, vilket leder till förbättrad acceptans och ökad salivbildning i hästen. Dessutom finns det en noggrann samordning av alla anslutande medlemmar till storleken på biten och styrkan, vilket säkerställer optimal passform och hög komfort.

Vem gynnas särskilt av användningen av bussen WasserStrense Kaugan®-formad 16 mm?
Bussen WasserStrense Kaugan®-formad 16 mm är särskilt lämplig för ryttare som är effektiva, hållbara, hållbara, hållbara, hållbara Och sök efter bekväma tyglar för din häst. På grund av dess speciella konstruktion och material av hög kvalitet är det det perfekta valet för sofistikerade ryttare som värderar kvalitet och hållbarhet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.