BUSSE Vattensnabel KAUGAN-SHAPED 14 mm 11,5 cm/65 mm i korthet:


Busse Wasserprese Kaugan® -formad 14 mm - perfekt kontroll med optimerad komfort

Busse WasserserStrense Kaugan®-formad 14 mm är en utmärkt bit som spelar en viktig roll i kommunikationen mellan ryttare och häst. Med sin helt enkelt trasiga konstruktion erbjuder den en balanserad inverkan på tungan och laddning för att säkerställa effektiv kontroll med maximal komfort för hästen.

Med sitt munstycke från Kaugan ® UP>, erbjuder biten förbättrad acceptans och ökad salivbildning i hästen. Alla anslutande medlemmar är noggrant anpassade till respektive bitstorlek och styrka för att säkerställa en optimal passform. Dessutom är ringarna på biten gjorda av robust rostfritt stål, vilket säkerställer dess hållbarhet och hållbarhet.

För ryttare som letar efter ett effektivt, bekvämt och hållbart träns för din häst är busse WasserStrense Kaugan®-formad det perfekta valet. Din speciella konstruktion och den förbättrade acceptansen av Kaugan ® up> mund -bit gör dig till en viktig del av all ridutrustning.

Översikt:

  • helt enkelt trasig
  • Anatomiskt anpassade munstycken för balanserat inflytande på tungan och belastningen
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen>
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Alla anslutande medlemmar anpassade till storleken på biten och styrkan
  • Ringar gjorda av robust rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar vattenbryggan kaugan®-formad 14 mm

faq

Vad gör bussen Wasserbrese kaugan®-formad 14 mm så biten i jämförelse med andra?
Bussen Wassertrense Kaugan®-formad 14 mm kännetecknas av dess munstycke från Kaugan ® UP>, vilket främjar förbättrad acceptans och ökad saliv i hästen. Dessutom är alla anslutande medlemmar perfekt anpassade till respektive bitstorlek och styrka, vilket garanterar en optimal passform och hög komfort.

Vem ska använda de KAUGAN®-formade 14 mm-bussarna?
Bussen Wasserprense Kaugan®-formad 14 mm är idealisk för åkare som är idealiska, en effektiv, långvarig och Komfortorienterad lösning Sök efter dina hästar. Det är idealiskt för alla som strävar efter tydlig och exakt kommunikation med din häst och sätter de högsta standarderna när det gäller komfort och kvalitet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.