BUSSE olivhuvudbett STAINLESS STÅL 16 mm, dubbelt brutet 11,5 cm/65 mm i korthet:


Bussar Olive Head Bite rostfritt stål 16 mm, dubbel trasig - tillförlitlighet och komfort i en

bussar olivhuvudbete rostfritt stål 16 mm, dubbel trasig är en varierande tänder som möjliggör effektiv och mild kommunikation mellan ryttare och häst. Det säkerställer ett stabilt och lugnt läge i hästens mun, som erbjuder optimal kontroll med maximal komfort.

Biten har ett munstycke och ringar av resistent rostfritt stål, vilket gör det särskilt hållbart och pålitligt. Det ellipen -formade mittpunkten och alla anslutande medlemmar är noggrant anpassade till respektive tandläkarstorlek och styrka för att säkerställa perfekt passform.

bussar Olive Head Bite rostfritt stål 16 mm, dubbel trasig är särskilt lämplig för ryttare som letar efter en hållbar, effektiva och bekväma tyglar för din häst. Med sin speciella konstruktion och material av hög kvalitet är det det ideala valet för dem som uppskattar precision och hållbarhet i sin utrustning.

Översikt:

  • Dubbel trasig med ellipesformat mittpunkt
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen
  • Ellipsen -format mittpunkt och alla anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan
  • Munnstycke och ringar av robust rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycke: rostfritt stål
  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar olivhuvudbett rostfritt stål 16 mm, dubbel trasig

faq

Vad gör bussarna olivhuvud bett 16 mm, dubbel trasig, så speciell?
bussarna olivhuvudbett bett rostfritt stål 16 mm, dubbel trasig, imponerar med sitt munstycke och ringar gjorda av hållbart rostfritt stål. Detta val av material säkerställer bitens höga motstånd och hållbarhet. Dessutom är det ellip -formade mittpunkten och alla anslutande medlemmar perfekt matchade med respektive tandvårdsstorlek och styrka, vilket säkerställer en optimal passform och hög komfort.

Vilken ryttare gynnas särskilt av bussarna olivhuvudbett rostfritt stål 16 mm, dubbel trasig?
Bussarna olivhuvudbett bett rostfritt stål 16 mm, är idealisk för ryttare som värdesätter tillförlitliga, Effektivt och lägg bekväma tyglar. På grund av dess speciella konstruktion och material av hög kvalitet erbjuder det optimal komfort och hållbarhet, vilket gör det till ett perfekt val för krävande ryttare.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.