BUSSE olivborr STAINLESS STEEL 14 mm, dubbelt brutet 10,5 cm/55 mm i korthet:


busse olivhuvud bett rostfritt stål 14 mm, dubbel trasig - optimal kontroll och hållbarhet

bussar olivhuvudbett rostfritt stål 14 mm, två gånger trasig är en utmärkt tänder som uppfyller en väsentlig funktion i kommunikation av ryttare. Det möjliggör en stabil och tyst position i hästens mun och säkerställer därmed effektivare kommunikation mellan ryttare och häst.

biten kännetecknas av dess speciella egenskaper och fördelar. Både munstycket och ringarna är gjorda av rostfritt stål av hög kvalitet, vilket bidrar till dess hållbarhet och robusthet. Den noggranna samordningen av alla anslutande medlemmar och ellipen -formade mittpunkten på respektive bitstorlek och styrka säkerställer en optimal passform och därmed en hög komfortnivå för hästen.

bussar olivhuvudbete rostfritt stål 14 mm, dubbel trasig är särskilt lämplig för ryttare som letar efter en permanent, effektiv och bekväm bit för din häst. På grund av dess exakta bearbetning och hög kvalitet är det det första valet för dem som värderar livslängd och optimal kontroll.

Översikt:

  • Dubbel trasig med ellipesformat mittpunkt
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen
  • Ellipsen -format mittpunkt och alla anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan
  • Munnstycke och ringar av robust rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycke: rostfritt stål
  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar olivhuvudbett rostfritt stål 14 mm, dubbel trasig

faq

Vad skiljer bussarna olivhuvudbit rostfritt stål 14 mm, två gånger trasig, biten av andra?
bussarna olivhuvudbett rostfritt stål 14 mm, två gånger trasig, kännetecknas av dess Dubbelbruten konstruktion och ellipen -formad centrum som säkerställer ett lugnt läge i munnen. Dessutom finns det rostfritt stål med hög kvalitet från munstycket och ringar, vilket garanterar en hög hållbarhet och robusthet.

Vem ska använda olivhuvudet bett rostfritt stål 14 mm, två gånger trasig, användning?
Biten är idealisk för åkare som letar efter en långvarig, effektiv och bekväm bit för dina hästar är det. Det rekommenderas särskilt för dem som värderar permanent kvalitet och optimal kontroll.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.