BUSSE KAUGAN 14 mm olivhuvud med dubbla led 11,5 cm/55 mm i korthet:


busse Lower Olive Head Bite Kaugan® 14 mm, dubbel trasig - precision och komfort för din häst

Bussarna för som genomgår olivhuvudbete Kaugan® 14 mm, två gånger trasig är en enastående bit som spelar en central roll i kommunikationen mellan ryttare och häst. På grund av dess konstruktion säkerställer det ett stabilt och lugnt läge i hästens mun och möjliggör en känslig tyglar.

Utmärkt med sitt munstycke från Kaugan ® UP>, BIT erbjuder förbättrad acceptans och ökad salivbildning i hästen. Den skickliga samordningen av alla förbindande medlemmar och elliperna -formade mittpunkten på respektive bitstorlek och styrka säkerställer en optimal passform och maximal komfort. Dessutom är ringarna på biten gjorda av robust rostfritt stål, vilket säkerställer dess hållbarhet och hållbarhet.

För ryttare som lägger det högsta värdet på effektiv kommunikation och hög komfort för din häst, är bussarna som genomgår olivhuvudet Kaugan® 14 mm, två gånger trasig är det perfekta valet. Med sin speciella konstruktion och förbättrad acceptans sätter denna bit nya standarder när det gäller kommunikation och komfort med ryttare.

Översikt:

  • Dubbel trasig med ellipesformat mittpunkt
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Ellipsen -format mittpunkt och alla anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan
  • Ringar gjorda av hållbart rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar som genomgår olivhuvudbete Kaugan® 14 mm, dubbel trasig

faq

Vad skiljer bussarna under att lämna olivhuvudet Bite Kaugan® 14 mm, två gånger trasig, biten av andra?
Bussarna underlever olivhuvudet bit Kaugan® 14 mm, kännetecknas av dess Munstycke från Kaugan

® ​​ UP>. Detta främjar förbättrad acceptans och ökad salivbildning i hästen. Dessutom är alla förbindande medlemmar och ellipen -formade mittstycket skräddarsydda efter respektive bitstorlek och styrka, vilket garanterar en utmärkt passform och hög komfort.

Vem ska använda bussolivhuvudet Bite Kaugan® 14 mm, dubbel trasig, användning?
Bussarna underlever Olive Head Bite Kaugan® 14 mm, dubbel trasig, är särskilt lämplig för Ryttare, som letar efter en effektiv, bekväm lösning för dina hästar. Det är idealiskt för dem som strävar efter tydlig och exakt kommunikation med din häst och sätter de högsta standarderna när det gäller komfort och kvalitet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.