BUSSE Olivhuvudbit KAUGAN 18 mm, dubbelt bruten 12,5 cm/70 mm i korthet:


Busse Olive Head Bite Kaugan® 18 mm, dubbel trasig - perfekt kontroll och komfort för din häst

bussar olivhuvudbit Kaugan® 18 mm, två gånger trasig är en högkvalitetständer som säkerställer en stabil och tyst position i hästens mun. På grund av dess dubbla trasiga form och ellipen -formade mittpunkten garanteras effektiv kommunikation mellan ryttaren och hästen.

En av de enastående funktionerna i denna bit är hans munstycke från Kaugan ® , vilket främjar förbättrad acceptans och ökad kvarhållning i hästen. Dessutom är alla förbindande medlemmar och ellipen -formade mittstycket försiktigt anpassade till respektive bitstorlek och styrka, vilket leder till en optimal passform och maximal komfort. Bitringarna är gjorda av robust rostfritt stål, som bidrar till dess hållbarhet.

bussar Olive Head Bite Kaugan® 18 mm, två gånger trasig är särskilt lämplig för ryttare som letar efter en effektiv och bekväm bit för din häst. På grund av dess högkvalitetskonstruktion och förbättrad acceptans är det det första valet för dem som strävar efter exakt och mild kommunikation med din häst.

Översikt:

  • Dubbel trasig med ellipesformat mittpunkt
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Ellipsen -format mittpunkt och alla anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan
  • Ringar gjorda av hållbart rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar Olive Head Bite Kaugan® 18 mm, dubbel trasig

faq

Vad biter bussolivhuvudet Kaugan® 18 mm, två gånger trasig, så unik?
Bussarna olivhuvudbett Kaugan® 18 mm, två gånger trasig, kännetecknas av sitt munstycke från Kaugan ® - up>, vilket främjar förbättrad acceptans och urtag i hästens mun. De anslutande länkarna som är försiktigt anpassade till storleken och styrkan och det ellip -formade mittstycket säkerställer en optimal passform och högsta funktionalitet.

Vem ska bussen olivhuvudbett Kaugan® 18 mm, två gånger trasig, överväga?
Olive Head Bite Kaugan® 18 mm, dubbel trasiga, ryttare rekommenderas som letar efter Efter en effektiv och bekväm bit för din häst. Det är särskilt lämpligt för dem som strävar efter exakt och mild kommunikation med din häst och värdekvalitet och hållbarhet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.