BUSSE Olivhuvudbit KAUGAN 16 mm, dubbelskarvad 11,5 cm/65 mm i korthet:


Busse Olive Head Bite Kaugan® 16 mm, dubbel trasig - högkvalitetständer för förbättrad kommunikation och komfort

bussar Olive Head Bite Kaugan® 16 mm, två gånger trasig uppfyller en väsentlig funktion i sambandet mellan häst och ryttare. Det möjliggör en stabil och tyst position i hästens mun och skapar därmed en optimal grund för exakt tyglar

Denna bit får poäng med sina speciella egenskaper och fördelar. Tillverkad av Kaugan ® UP>, det främjar förbättrad acceptans och fördjupning i hästen. Alla anslutande medlemmar och ellipen -formade mittpunkten är noggrant anpassade till respektive tandstorlek och styrka, vilket leder till en optimal passform och maximal komfort. Ringarna gjorda av robust rostfritt stål säkerställer hållbarhet och hållbarhet.

bussar Olive Head Bite Kaugan® 16 mm, dubbel trasig är idealisk för ryttare som letar efter effektivitet och komfort för din häst. Tack vare den förbättrade acceptansen och exakta samordningen av komponenterna möjliggör den effektiv och mild kommunikation och är särskilt lämplig för dem som letar efter en hög grad av kontroll och komfort för din häst.

Översikt:

  • Dubbel trasig med ellipesformat mittpunkt
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Ellipsen -format mittpunkt och alla anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan
  • Ringar gjorda av hållbart rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar Olive Head Bite Kaugan® 16 mm, dubbel trasig

faq

Vad gör att bussolivhuvudet biter Kaugan® 16 mm, två gånger trasig, så unik?
Bussarna olivhuvudbett Kaugan® 16 mm, två gånger trasig, skiljer sig från sitt munstycke från Tuggning ® UP>, vilket främjar förbättrad acceptans och urtag i hästen. Dessutom är alla anslutningsmedlemmar och ellipens formade mittpunkten skräddarsydda efter tandläkarstorlek och styrka, vilket säkerställer optimal passform och hög funktionalitet.

Vem ska bussens olivhuvud bita Kaugan® 16 mm, två gånger trasig, betrakta det?
Olive Head Bite Kaugan® 16 mm, dubbel trasig, är särskilt lämplig för ryttare som En som letar efter effektiva, bekväma och hållbara tänder för dina hästar. Det är idealiskt för dem som föredrar en tydlig och effektiv överföring av tyglar och håller ett öga på din hästs brunn.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.