BUSSE Olive huvudbit rostfritt stål 14 mm 11,5 cm/65 mm i korthet:


busse olivhuvud bett rostfritt stål 14 mm - precision och kvalitet för din häst

bussar olivhuvudbete rostfritt stål 14 mm är en högkvalitetständer som säkerställer en stabil och tyst position i hästens mun. Med sin helt enkelt trasiga design säkerställer det effektiv kommunikation och kontroll mellan ryttare och häst.

Dessa tänder kännetecknas särskilt av dess material. Det är helt gjord av rostfritt stål, vilket gör det hållbart och resistent mot rost. Dessutom är alla anslutande medlemmar anpassade till respektive bitstorlek och styrka, vilket leder till en optimal passform och maximal komfort.

bussar Olive Head Bite rostfritt stål 14 mm är särskilt lämplig för ryttare som letar efter en långvarig, effektiv och bekväm bit för sina hästar. På grund av dess utförande av hög kvalitet och dess material erbjuder det en särskilt trevlig passform för hästen och möjliggör tydlig och effektiv överföring av tyglar.

Översikt:

  • helt enkelt trasig
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen
  • Anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan på
  • Munnstycke och ringar av hållbart rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycke: rostfritt stål
  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar olivhuvudbett rostfritt stål 14 mm

faq

Vad gör att bussarna olivhuvud bett 14 mm så speciellt?
Bussarna olivhuvudbete rostfritt stål 14 mm kännetecknas av dess hållbara och högkvalitativa material. Det är helt gjord av rostfritt stål, vilket gör det motståndskraftigt mot rost. De anslutande medlemmarna, som är försiktigt anpassade till storlek och tjocklek, säkerställer en optimal passform och hög komfort.

Vem ska välja olivhuvudet bett rostfritt stål 14 mm?
bussarna olivhuvud bit rostfritt stål 14 mm är idealisk för ryttare som letar efter en hållbar, effektiv och bekväm bit för dina hästar. Det rekommenderas särskilt för dem som föredrar en tydlig och effektiv överföring av tyglar och värdekvalitet och hållbarhet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.