BUSSE Olive huvudbit KAUGAN 14 mm, dubbelbruten 9,5 cm/55 mm i korthet:


Busse Olive Head Bite Kaugan® 14 mm, dubbel trasig - optimal kontroll och komfort för din häst

bussar Olive Head Bite Kaugan® 14 mm, två gånger trasig är en väl tänkt bit som säkerställer en lugn och stabil position i hästens mun. Med sin helt enkelt trasiga design garanterar det effektiv kommunikation mellan ryttaren och hästen genom att reagera försiktigt och tydligt på tyglarna.

Denna olivhuvudbett kännetecknas särskilt av sitt munstycke från Kaugan ® , vilket främjar förbättrad acceptans och ökad kvarhållning i hästen. Tillsammans med de långvariga rostfritt stålringarna och de anslutande medlemmarna, som är noggrant anpassade till respektive bitstorlek och tjocklek, erbjuder utmärkt hållbarhet och funktionalitet.

busse olivhuvudbit Kaugan® 14 mm, två gånger trasig är det perfekta valet för ryttare som letar efter effektiva och bekväma tänder för dina hästar och föredrar en tydlig och effektiv ominstallation. Tack vare det speciella Kaugan ® - up> materialet uppnås en särskilt hög acceptansnivå i hästen.

Översikt:

  • helt enkelt trasig
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan på
  • Ringar gjorda av hållbart rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar Olive Head Bite Kaugan® 14 mm, dubbel trasig

faq

Vad gör bussolivhuvudet biter Kaugan® 14 mm, två gånger trasig, så speciell?
Bussarna olivhuvud bita Kaugan® 14 mm, två gånger trasig, imponerar med sitt munstycke gjord av att tugga ® up>, vilket främjar förbättrad acceptans och ökad besparing i hästen. Anslutningslänkarna försiktigt anpassade till storlek och tjocklek och de hållbara rostfritt stålringarna gör denna tandvård särskilt hållbar och funktionell.

Vem ska bussens olivhuvud bita Kaugan® 14 mm, två gånger trasig, välja?
Olive Head Bite Kaugan® 14 mm, dubbel trasig, är idealisk för ryttare som en effektiv Och bekväm leta efter bit för dina hästar. Det är särskilt lämpligt för dem som föredrar en tydlig och effektiv överföring av tyglar och håller ett öga på deras hästar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.