BUSSE KAUGAN sniffle bit 12 mm 12,5 cm/55 mm i korthet:


bussar underlan Rense Kaugan® 12 mm - Förbättrad acceptans och komfort för din häst

bussar underlan races Kaugan® 12 mm är en väl tanke -out -bit som når en stabil och tyst position i hästens mun. Tack vare den enkla brytningen möjliggör det effektiv kommunikation mellan ryttare och häst och reagerar försiktigt och tydligt till tyglar.

Själva underlanens rense är munstycket från Kaugan

® ​​ UP>, ett material som säkerställer förbättrad acceptans och ökad kvarhållning av hästen. Detta material, i kombination med rostfritt stålringar och noggrant anpassade till respektive bitstorlek och styrka, garanterar hållbarhet och funktionalitet.

Bussar underlan Rense Kaugan® 12 mm är det perfekta valet för ryttare som letar efter en effektiv, bekväm och väl accepterad bit. Det erbjuder en tydlig och effektiv överföring av tyglar, så att hästens välbefinnande alltid är i fokus.

Översikt:

  • Enkelt trasig konstruktion
  • Massiv konstruktion för ett lugnt läge i munnen
  • Munnstycket från Kaugan ® för förbättrad acceptans och urtag
  • Anslutande medlemmar anpassade till storleken och styrkan på
  • Ringar gjorda av hållbart rostfritt stål

Tekniska data:

  • Munnstycket: Kaugan

    ® ​​ UP>

  • Ringmaterial: rostfritt stål

leveransomfång:

1x bussar underlan races kaugan® 12 mm

faq

Vad gör att bussarna ligger till grund för kaugan® 12 mm unikt?
Bussarna underlange rens Acceptans och ökad sparande av hästen främjar. Deras enkla brytning och massiva anslutande medlemmar matchas idealiskt till respektive tandläkarstorlek och styrka. Detta, i kombination med de långvariga rostfritt stålringarna, säkerställer dess unika.

för vem är bussarna underlague kaugan® 12 mm lämplig?
Bussarna underlager priserna Kaugan® 12 mm är idealisk för ryttare som söker en effektiv, bekväm och väl acceperad tandvård från hästen . Det rekommenderas särskilt för dem som strävar efter en tydlig och effektiv överföring av tyglar och håller ett öga på deras hästar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.