BUSSE Stigläder GUMMI 10 vit i korthet:


busse stigrupt infogar gummi - praktisk och pålitlig

Bussarnas bussar Inserts Gummi är en oundgänglig riskupong som är speciellt utformad för att säkerställa komfort och säkerhet vid ridning. De är gjorda av högkvalitativa gummi, vilket gör dem särskilt hållbara och pålitliga.

Dessa stigar har en rak form som hjälper till att säkerställa ett fast och säkert grepp i stigbotten. Deras enkla men effektiva konstruktion gör det möjligt för ryttaren att stanna i stigbotten utan problem och med mindre ansträngning, vilket leder till bättre kontroll och balans på hästen.

Tack vare det resistenta materialet är bussar i stockarna särskilt enkla att rengöra och underhålla, vilket gör det idealiskt för regelbunden användning. Din enkla design möjliggör snabb och enkel montering på de flesta stigar.

Översikt:

  • Tillverkad av högkvalitativt gummi
  • Rak design för säkert håll
  • Lätt att rengöra och underhålla
  • Enkel montering

Tekniska data:

  • Material: gummi
  • Form: Straight

leveransomfång:

1x bussar stirrup sätter in gummi

faq

Vad gör att bussarna stiger in gummi så speciellt?
Gummiförstörning av stigningsstång kännetecknas av deras utförande av hög kvalitet och det robusta materialet. De erbjuder ett säkert och fast grepp i stigbotten och är särskilt enkla att rengöra och underhålla.

för vem är bussarna stirrup infoga gummi särskilt lämplig?
Gummiförstörningar av stigbygel är särskilt lämpliga för ryttare som värderar säkert håll och enkel vård. Ditt robusta material och den raka designen gör dig till ett idealiskt val för dagliga ridutflykter och intensiv träning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.