Hoppa till huvudinnehåll

busse insats Sabarts 3D Air Effect Flexi - Optimal anpassning för hög komfort

bussinsats SaBarts 3D Air Effect Flexi är en speciell insats som utvecklades för 3D -lufteffekten Flexi -sadelplatta. Det tjänar till att höja och balansera sadeln och bidrar därmed till en optimerad plats och högre komfort vid ridning. Tillverkad av 6 mm tjocka 3D Air®-effektnätmaterial, det är särskilt slagsabsorberande och tryckfördelande, vilket också ökar slitskomforten för hästen.

Insert kan anpassas individuellt till olika tillämpningsområden och erbjuder därmed en hög grad av flexibilitet. Detta gör det möjligt att individuellt justera avlagringarna för de önskade områdena - vare sig det är framtill, i mitten eller baksidan - genom att klippa den. Detta möjliggör exakt optimering av passningen och placeringen av sadeln på hästen.

Tack vare den höga funktionaliteten och flexibiliteten hos bussinsatsen Sabart Sabrack 3D Air Effect Flexi kan det vara perfekt anpassat till individuella behov och därmed stöder optimal sadelbalans och ökad ridkomfort. Insättningarna levereras i par.

Översikt:

  • Insats av 6 mm tjock 3D Air® Effect Mesh Material
  • Stötdämpande och tryck -distribution av
  • individuellt anpassningsbara för olika applikationsområden
  • Leveransområde: i par

Tekniska data:

  • Material: 3D Air® Effect Mesh Material
  • Styrka: 6 mm

leveransomfång:

1 par bussarinställning inställning 3D lufteffekt flexi

faq

Vad gör bussinsatsen Schabracke 3D Air Effect flexi så speciell?
Bussinsatsen Sabarter som sätter upp 3D -lufteffekt flexi möjliggör en individuell justering av sadeln på hästen. Genom att använda det stötdämpande och tryckfördelande 3D AIR®-effektnätmaterialet förbättrar det komforten och hjälper till att optimera sadelpositionen.

för vem är bussinsatsen SABART SABART 3D Air Effect flexi särskilt bra?
Busse Insoly -inställningen Sabrack 3D Air Effect Flexi är idealisk för ryttare som värderar en optimalt balanserad sadel och hög komfort för din häst. Det är särskilt användbart för ryttare som tränar din häst i olika discipliner eftersom den kan anpassas individuellt till respektive krav.

Färg: blue
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.