BUSSE Sadelgjordsskydd 3D AIR EFFECT 60 svart i korthet:


BUSSE SATTELGURTSCHONER 3D LUFT Effekt: Komfort och skydd för din häst

Busse SattelGurtsChoner 3D Air Effect är mycket mer än bara en tillbehör för hästälskare. Det uppfyller den avgörande funktionen att erbjuda optimal komfort samtidigt som man rider och effektivt undviker tryck- och skurpunkter i bältesläget. Detta beror främst på det innovativa 3D Air® -effektnätmaterialet, ett mycket funktionellt, innovativt material som säkerställer utmärkt tryckfördelning och snabbtorkningsegenskaper.

Bussarna SattelGurtsChoner 3D Air Effect kännetecknas av dess speciella egenskaper. Det är rakt klippt och välter lätt utan att ytterligare stängningar behövs. Det tredimensionella syntetiska mesh-tyget säkerställer formstabilitet och enastående luftcirkulära egenskaper. Det är särskilt lämpligt för ryttare som värderar ett bekvämt och mildt sadelbälte för din häst.

Enligt förordningen om textilmärkning är Busse SattelGurtsChoner 3D Air Effect tillverkad av ett högfunktionellt syntetiskt tyg . Dessutom är det extremt lätt att ta hand om och tvätta maskin -safe upp till 30 ° C . Detta gör det lämpligt för både praktiskt och idealiskt för daglig användning.

Översikt:

  • undviker tryck- och skurpunkter
  • Bästa tryckfördelning och snabbtorkningsegenskaper
  • Från mycket funktionellt syntetiskt nätvävnad
  • Extremt lätt att ta hand om och tvättmaskin -Safe upp till 30 ° C

Tekniska data:

Material: Mycket funktionellt syntetiskt mesh -tyg

inre diameter: 12 cm

leveransomfång:

1x bussar sadelband 3D lufteffekt

faq

hur upprätthåller jag bussens sattelgurtschoner 3D lufteffekt?

Semi -trailer är extremt lätt att ta hand om och kan helt enkelt tvättas i tvättmaskinen vid upp till 30 ° C.

Hur drar jag bussen SattelGurtsChoner 3D Air Effect? ​​

Bälteshonaren har just klippt och kan helt enkelt dras över sadelbältet utan att ytterligare stängningar behövs.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.