Foxfire Hair Polishing Spray 500 ml med spraydispenser i korthet:


Foxfire Spray Care 500 ml med sprayhuvud - för intensivvård och strålande glans

foxfire spray care är en högkvalitativ vård och glansspray. På grund av det nya receptet ser det ännu effektivare ut och är försiktigt med päls och hud. Samtidigt ger Foxfire pälsen en ihållande och perfekt glans.

Foxfire -sprayvård innehåller organisk arganolja, keratin och biotin som förbättrar hårkvaliteten på lång sikt, gör den tjockare, mer resistent och jämnare. Detta hjälper hennes djur att se en frisk och välskept utseende.

foxfire spray care innehåller också provitamin d-panthenol. Det är särskilt lämpligt för människor som vill ge ditt djur intensivvård och en strålande glans.

Översikt:

  • Högkvalitativ vård och glansspray
  • Innehåller organisk arganolja, keratin och biotin
  • Förbättrar hårkvaliteten
  • Päls blir tjockare, mer motståndskraftig och slät
  • Innehåller provitamin d-panthenol

Tekniska data:

  • Innehåll: 500 ml
  • Ytterligare ingredienser: organisk arganolja, keratin, biotin, provitamin d-panthenol

leveransomfång:

1x FoxFire Spray Care 500 ml med sprayhuvud

faq

Vad kan Foxfire spray CARE 500 ml?
Foxfire Spray Care är en högkvalitativ vård och glansspray. Den innehåller organisk arganolja, keratin och biotin som förbättrar hårkvaliteten och provitamin D-Panthenol för hudvård.

för vem är Foxfire Spray Care 500 ml särskilt lämplig?

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.