MagicBrush Hovfett i korthet:


HOOF OLJEGUL 425 ml - Högkvalitetsvård för friska och glänsande hovar

hovolja gul är en högkvalitets hovolja med lagrarolja som främjar tillväxt. Det skyddar hoven från torrhet och sprödhet och ger det ett hälsosamt och välskept utseende. Produkten innehåller avokadoolja, makadamiaolja och vitamin E för optimal vård.

Med den dagliga appliceringen erbjuder hovolja Yellow optimalt skydd för din hästs hovar mot yttre påverkan. Det håller det kåta skiktets elastiska och andningsbara, närar hoven optimalt och bevarar dess naturliga glans.

hovolja gul är särskilt lämplig för hästägare och hästentusiaster som letar efter det bästa för vård av sina hästar. På grund av sina högkvalitetsingredienser står hovoljedul för effektiv och hälsosam hovvård.

Översikt:

  • Högkvalitativ hovolja med Laurel Oil
  • Skyddar hoven från torka och sprödhet
  • Innehåller avokadoolja, makadamiaolja och vitamin E
  • Underhåller det kåta lagret och bevarar den naturliga glansen

Tekniska data:

  • Kapacitet: 425 ml

leveransomfång:

1x hovolja gul 425 ml

faq

Vilken funktion uppfyller hovoljan gul 425 ml?
Hovoljan används för att underhålla hovarna. Det skyddar hoven från torrhet och sprödhet, håller det kåta skiktet elastiskt och andas och ger näring hoven optimalt.

för vem är hovoljen gul 425 ml särskilt lämplig?
Hovoljan är särskilt lämplig för hästägare och hästentusiaster som letar efter det bästa för vård av sina hästar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.