MagicBrush hovfett svart 2500 ml i korthet:


Huffett Black 2500 ml - Naturligt skydd för hälsosamma och välskept hovar

Med vegetabiliska oljor, naturligt vax och Laurel -extrakt erbjuder Huffett Black naturligt och effektivt skydd för din hästs hovar. Denna produkt skyddar hoven från att torka ut och ger det ett hälsosamt och välskept utseende.

När den används dagligen skyddar Huffett Black optimalt din hästhovar från yttre påverkan. Det håller det kåta skiktets elastiska och andningsbara, närar hoven så bra som möjligt och bevarar dess naturliga glans.

Denna produkt är särskilt lämplig för hästägare och hästentusiaster som letar efter naturlig och effektiv vård för sina hästar. Tillverkad i EU, Huffett Black för kvalitet och effektivitet.

Översikt:

  • Tillverkad med vegetabiliska oljor, naturligt vax och Laurel -extrakt
  • Skyddar hoven från att torka ut
  • Håller det kåta lagret elastiskt och andningsbart
  • Underhåller och matar hov

Tekniska data:

  • Kapacitet: 2500 ml

leveransomfång:

1x Huffett svart 2500 ml

faq

Vilken funktion uppfyller Huffett Black 2500 ml?
Huffett används för att underhålla din hästhovar. Det skyddar hovarna från att torka ut, håller det kåta skiktet elastiskt och andas, närar hoven optimalt och bevarar sin naturliga glans.

för vem är Huffett Black 2500 ml särskilt lämplig?
Huffett är särskilt lämplig för hästägare och hästentusiaster som letar efter naturlig och effektiv vård för sina hästar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.